Haber7

Gazze'de soykırım yapan Siyonist İsrail'in vahşeti devam ediyor. Bombalı saldırıdan sağ olarak kurtulan ve 3 kardeşini kaybeden küçük Ahmet sağlığına kavuşmak için Türkiye'den ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım talebinde bulundu.

Gazzeli küçük Ahmet, Erdoğan'a seslendiği videoda şu ifadeleri kullandı:

"Selamun Aleyküm. Adım Ahmed Ayyaş, 10 yaşındayım. Gece saat 2.00'da Siyonist işgalciler evimizi bombaladı. Ben, babam, annem ve amcamın küçük oğlu sağ kurtulduk. Kerim, Melek ve Muin adında 3 kardeşimin cansız bedenleri bulundu. Türkiye cumhurbaşkanından talebim, beni tedavi olabileceğim bir hastaneye nakletmesidir. Kolum çok sızlıyor ve onu hareket ettiremiyorum. Başım, gözlerim ve ayaklarım da çok acıyor. Elimin tehlikeli bir ameliyattan geçmesi gerek. Ameliyatın neticesinde elimi kaybedebilirmişim. Eğer ameliyat olmazsam elimi kesebilirler. Türkiye'de gerekli tedaviyi görebilmek için Türkiye Cumhurbaşkanının talimatına ihtiyacım var. Çünkü hastalığıma gerekli tedavi Gazze'de yok. Seni seviyorum Türkiye başkanı amcacığım. Beni ülkende tedavi etmeni istiyorum. Çünkü elimin durumu tehlikede. Elimi kaybedebilirim. Ve ben seni seviyorum. Eğer Türkiye'ye gelirsem ayrıca seni de görmeyi istiyorum."

Kaynak: Haber7

Yorumlar 80 Yorum Var
  • Mücahit Türk 03.12.2023 19:12
    Ben Filistinde soykırıma maruz kalıp şehit olan gazi olan, anasız babasız kalan evlatsız kalan kardeşlerime üzülmüyorum. Onlar Allah yolunda gaza ediyor.Rabbim mükafaatlarını arttırsın.Aslında ben, bu zalimliğe tepkisiz kalan, kardeşlerimizi çakalların önünde yalnız bırakan Müslüman ülkelerin haline daha çok üzülüyorum.Eyy münafıklar Hesap günü yakın bunu iyi belleyin.Ben de davacıyım.
  • Semih Acar 03.12.2023 19:06
    Bu çocukların sadece ameliyat sesini değil ölmemelerini sağlayamayan devlet yetkililerinin yüzüne tukureyim ve bu soruna çozum bulmayan tum islam alemi liderlerini Allah siyonistlerden önce kahretsin buna malesef böyle giderse Türkiyede dahil
  • Selim 03.12.2023 18:29
    Ey azgın kafir, bu kadar azmanız sonunuzun yakın olduğunun habercisidir. Sonunuz muhteşem olacak ey kafir teröristler. Çünkü siz haddi çoktan aştınız. Ve sizinle beraber muhafazakar kılıklı kafir beyinli ırkçı münafıklar da helak olacak. Bu hakkı batıldan ayıran bir savaştır. Allah'ın taraftarlarıyla şeytanın taraftarlarının açığa çıkacağı bir savaştır. Herkes tarafını seçsin.
  • Selim 03.12.2023 18:28
    Gazze'de bir anne diyor ki ; "Mahşerde israilden önce müslümanların yakasına yapışıp hesap soracağım." Bu zillette bize yeter. Hakla batıl çatır çatır ayrılırken, Allah maskeleri söküp makyajları dökerken biz hala tarafımızı bile seçmekten aciziz. Bu büyük bir sınavdır, hakla batıl mücadelesidir, dönüm noktasıdır. Tarafsızlar şeytanın tarafındadır!
  • Selim 03.12.2023 18:27
    Allah Gazze ile bütün makyajları döküp, maskeleri indirerek hakla batılı, kafirle müslümanı, müşrikleri, münafıkları, gizli islam düşmanlarını kafatasçıları, ırkçıları, korkak sünepeleri, ikiyüzlüleri, Allah'ın askerleriyle şeytanın askerlerini bir bir ortaya çıkarıyor. Herkes ona göre tarafını seçsin!
Daha fazla yorum görüntüle