Fatih Terim’in yardımcısı Müfit Erkasap’ın eşi olan Nur Erkasap’ın, Erzan’la sıkı para ilişkisi içerisinde olduğu iddia edilmişti. iddialardan sonra Seçil Erzan'a 450 bin dolar veren Müfit Erkasap'ın eşi Nur Erkasap açıklamalarda bulundu.

"Aslında şöyle, ben Seçil Erzan bizi seçti diyeyim. Çünkü onu ilk başta zaten tanımıyordum biz kulüp olarak DenizBank'la çalışıyorduk. İşte maaşlar filan her şey bankaya yatıyordu. Zaten ben o sebeple bankaya gidip gelmeye başladım. Florya şubesine. Normalde orada çalışan kişilerle muhatapken kendisi yanıma yaklaştı işte ‘hoş geldiniz, nasılsınız, iyi misiniz, gelin bir kahve içelim, mutlaka bir kahve içelim’  diye. Bizim tanışıklığımız öyle başladı. Yani herkes gibi tüm Galatasaray camiası gibi benim de öyle başladı tanışıklığım" dedi.

"Ben o dönemde bayağı bir moral açısından kötüydüm. Yani hem sağlık sorunları vardı, hem maddi anlamda sıkıntılar vardı. İki ev var kızımın evi ve benim evim. Yani iki evin de geleceği söz konusu. Öylelikle kendisi de benim durumumu bildiği için, çok da duygusalım zaten, kendisi de hep böyle anlatıyordu bana. İşte ben de babamı kaybettim annem yatalak filan diye böyle konular olunca ister istemez daha samimi bir ortam oluyor yani iki kadın arasında. Onun üzerine ‘Nur abla, biliyorum senin neler yaşadığını. Bak böyle böyle yani 'Hakan Ateş‘in de içinde olduğu başında olduğu bir fon var. Bu özel müşterilere yapılan bir işlem. Hem paranı burada değerlendirirsin hem de rahat edersin’ dedi. Ben zaten hani finans ya da bankadan bankacılıktan anlayan biri değilim. Ve öyle bir güven ortamı yaratıyor ki size o ne derse inanıyorsun. Yani ben de onun üzerine tamam dedim. Hatta anlattı ne olduğunu, bak dedi işte bundan çoğu kişi para kazandı, kazanıyor. Hakan Ateş akrabalarına bir sürü para kazandırdı. Bunları anlatınca bir de o kadar normal bahsetti ki, 'bu özel bir işlem gel' dedi, 'sende rahat et' dedi.  Ben de onun üzerine paramı kendisine bankada teslim ettim.  Ben tek seferde verdim" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 0 Yorum Var