Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy Siyonist İsrail ağzıyla Filistinlileri aşağılayarak gittikleri her ülkeyi karıştırdıklarını, Hamas'ın Filistin için tehdit olduğunu ve Türkiye'deki Filistinli öğrencilerin de araştırılması gerektiğini ifade etti.

İşte DP Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy'un o sözleri;

Filistinliler öyle bir ilginç millet ki. İsrail'in yaptığı bir katliam onu ayrı tutuyorum.  Baktığım bir çok makaleden ve gördüğüm haberlerde şöyle ifade ediliyordu: İlerleyen 3 ay içinde 50 bin Filistinli doğacakmış. O yüzden hastaneler bombalanıyormuş.

"FİLİSTİNLİLER GİTTİİKLERİ YERDE KARIŞIKLIK ÇIKARIYORLAR"

Gelecek nesil Filistinliler öldürülüyor. Hamas bu saldırıları yapmasaydı bu çocuklar bugün hayatta olacaktı. Bu akdar basit yani. Kusura bakmasın kimse. Filistin gittiği her ülkede karışıklık yaratmıştır. Lübnan'da, Ürdün'de, Suriye'de ve Mısır'da oldu. Neden biz macera yaşıyoruz. Neden biz tarihten ders almıyoruz. Neden Orta Doğu'nun Türkiye'nin dokusuna hiç uygun olmayan yapısı enjekte edilmeye çalışılıyor. Bunlar kitap okuyan insanlar da değil.

TÜRKİYE'DEKİ ÖĞRENCİLERİ DE HEDEF ALDI

Ülkede 8 bin öğrenci var şuan. Kim peki bu çocuklar? GBT'leri nedir, tam olarak biliyor muyuz? Bu çocuklar özellikle Süleyman Soylu zamanında gelmiştir. İnanmıyorum, güvenmiyorum onlara açıkçası.

Yorumlar 281 Yorum Var
  • Skut 10.12.2023 01:03
    Gittikleri her yeri karıştıran abd israil çünkü türkiye hazımsızlığı var, pkk ypg besleyip terör örgütlerini türkiyeye karşı kullanıyor. Macera bu iki terörist ülke yüzünden. Sen bu fikrinle memleketin savunma saflarında olamazsın.
  • skut 09.12.2023 22:26
    Senin bu konuşmaların aziz ve kutsal vatanımız için büyük tehlike! Senin iyi bir güvenlik soruşturman yapılmalı kime hizmet ediyorsun?
  • skut 09.12.2023 22:21
    Seni o koltuğa getirip de konuşturanlara yuh olsun.!!! Sen bu aziz vatan adına konuşamazsın.
  • skut 09.12.2023 22:12
    Kendine yapılmasını istemediğini başkasına reva görme Müslümanların ortak değeri
  • skut 09.12.2023 22:10
    Bizden olmadığı açık!
Daha fazla yorum görüntüle