İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, SÖZCÜ TV'de Senem Toluay Ilgaz moderatörlüğünde uzman konukların sorularını yanıtladı. 

İmamoğlu, Ilgaz'ın, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un yayına katılmak istediğini ancak kendisini başka bir programda söz hakkı verebilecekleri şeklindeki anonsunu hazmedemedi.

TOKİ Başkanı Bulut'un yalanlarını ortaya çıkarmasından korkan İmamoğlu, canlı yayında spikere tavır yaptı.

Programın moderatörü Senem Toluay Ilgaz, "Bu özel yayınlarda kurgumuz formatımız bugüne kadar buna müsait değildi. o nedenle öncelikle şunu söyleyeyim, bu yayın sırasında TOKİ Başkanı Sayın Ömer Bulut katılmak istedi. Fakat bu yayında değil, ancak Sözcü TV'nin ekranı her zaman kendisine açık. Sayın Ekrem İmamoğlu'nun bu yayın sırasında soruları vardı, sorular yöneltti. bizde eğer kendisi gelir, bir yayınımıza katılırsa çok da memnun oluruz" ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Ekrem İmamoğlu, "Sanem Hanım kusura bakmayın, TOKİ Başkanı sizin için ne ifade ediyorum bilmiyorum ama, TOKİ Başkanı bir gün isterse KİPTAŞ Genel müdürü ile oturur konuşur. Kusura bakmayın bunu ikidir tekrar ediyorsunuz. Yarın İstanbul Belediye Başkanı, ya da belediye başkan adayıyla konuşacak olan kişi o değildir. Sizin üzerinizden prim yapmaya gayret ediyor. İşine baksın. Yarın bir yerde cevabını verir. Bence yanlış bir anons yaptığınız onu da söyleyeyim. KİPTAŞ'ın Genel Müdürü onu arayıp anons eder misiniz? Etmezsiniz. doğru bir yayıncılık politikası değil" dedi.   

GAZETECİ YILMAN'DAN İMAMOĞLU'NUN TAVRINA TEPKİ

Muhalif gazeteci Sevilay Yılman, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun canlı yayındaki kibirli halini eleştirerek, tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yılman, "TOKİ hakkında konuşurken TOKi Başkanı cevap hakkını kullanmak istiyorsa yayının moderatörü bunun yayın formatı gereği olamayacağını ekrandan paylaşmak zorunda! Doğru bir tavırdır @ilgazsenemin tavrı ama Ekrem İmamoğlu’nun buna binaen kullandığı üslup, dil ve sırf işini doğru yaptı diye bir moderatörü milyonların önünde azarlaması kabul edilemez! Ekrem Bey’in bu kibirli, kendini beğenmişlik hal ve tavırları ne mensubu olduğu partinin politikalarına yakışıyor…Ne de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamına! Yazık!" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar 314 Yorum Var
  • Vatansever 31.12.2023 14:43
    Kendini bir nimetten zannediyor Algıcı başı egosu Nirvana'da ama Allah'ın izniyle 3 ay sonra tüm İstanbul tüm Türkiye onun bu cinsliklerinden kurtulacak
  • Rofar 30.12.2023 09:24
    İnşaallah senin beş kuruş etmez kibrini indirecek biri çıkar.
  • ABDÜLHAMİT HAN 30.12.2023 09:10
    çok laf var anlayana orda bi sözcü var dı gazeteci dündar mıydı neydi ekreme neden had bildirmedin
  • Ezo 30.12.2023 01:55
    Ya sen kimsin de Toki başkanından üstün oluyorsun ? Kiptas başkanı ile Toki başkanı eşit mi kendini c.bSkani zannediyor herhalde kifayetsiz muhteris
  • İstanbullu 29.12.2023 23:59
    Bu kişiyi öyle diyelim nasıl olupta seçtiniz gözlerinizi bu kadar kör eden nedir o seçimde bunlar bişeyler çevirdiler nası oldu bilmyorum ama öyle İstanbul'un giden bu kadar senesinden ve İstanbullu nün yaşadıklarından sizde onun kadar sorumlusunuz Hiç bişey hissediyorsunuz oyunu bu kişiye kullananlar tamamen bir talihsizli başımıza getirdiğiniz kişi çok acı tecrübeler yaşadık sayenizde sağolun
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek