CHP'ye yakın bazı medya organları tarafından ortaya atılan "AK Parti'nin bozuk otobüsü film seti olarak kullandığı" iddiası, parti yetkilileri tarafından yalanlandı. Ancak bu algı operasyonu, İETT rezaletinin gerçeğini örtbas edemiyor.

Göreve geldiği 4.5 yılda İstanbul’u çeyrek asır geriye götüren CHP’li Ekrem İmamoğlu yönetimi, Denetim Komisyonu Raporlarına göre bakımsızlık sebebiyle 4 yılda gerçekleşen yaklaşık 700 bin otobüs arızasını görmezden gelip, metrobüs arızalarındaki yüzde 56.77’lik artışa rağmen başını kuma gömdü. Toplamda 214 otobüsün hurdaya çıkmasına aldırmayan İmamoğlu yönetimi, film çekimi için kiralanan İETT otobüsü üzerinden kendilerine kumpas kurulduğunu iddia edecek kadar yüzsüzleşti.

Seçimler öncesi Murat Karayılan, Duran Kalkan, Sabri Ok, Remzi Kartal, Bese Hozat ve Cemil Bayık gibi PKK elebaşlarının zillet ittifakına yönelik destek açıklamalarının yer aldığı “kolaj” görüntüler üzerinden AK Parti’ye “montajcı” iftirası atan CHP ve avaneleri benzer bir taktiği yeniden devreye soktu.

5 yılda İstanbul’u çeyrek asır geriye götüren CHP’li Ekrem İmamoğlu yönetimi, kadim kentin ulaşımının ne hale geldiğini gözler önüne sermeye yönelik film çekimleri üzerinden benzeri görülmemiş bir manipülasyona imza attı.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Misafirim 16.01.2024 16:24
    Senaristi,yönetmeni ve başrolü Ekrem olan bu korkunç filimin hiçbir sahnesinde figüran kullanılmamış her şey birebir gerçeği kullanılmış.4 mevsimde çekim var.Kış olmuş karda tipide araç dağ başında nasıl olduysa gidememiş tenha kuytu karanlık ve kurt uluması eşliğinde bir sahne.Devamı daha korkunç.Oskarı alır
  • Karadenizli 16.01.2024 16:21
    Kurgu sizin İşiniz eko ve avaneleri sosyal medya trolleri gidicisiniz gidici şafak saymaya başlayın