İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya hesaplarından İsrail ordusuna katıldıklarını iddia eden Mine Gümüşkaya ve Umay Akçay adlı çifte vatandaşların ifadelerinin alınmasına karar verdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, işgalci İsrail mensubu Mine Gümüşkaya ve Umay Akçay isimli çifte vatandaşlar hakkında verilen itirazı kabul ederek; hükmü kaldırdı ve gereken icraatın yapılmasına hükmetti.

Verilen "Soruşturmaya yer yok" kararına yapılan itirazın kabul edilmesi üzerine Mine Gümüşkaya ve Umay Akçay isimli çifte vatandaşların ifadelerinin alınacağı belirtildi.

Sosyal medya kullanıcıları İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen karara destek verdi. Birçok kullanıcı, 'Bir yanlıştan dönüldü, Türkiye’de bu katilleri istemiyoruz' ifadelerine yer verdi.

"İSRAİL ORDUSUNA KATILACAĞIM" 

İşgalci İsrail'in Gazze katliamının ilk günlerinde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Mine Gümüşkaya adlı kullanıcı, İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik operasyonlarına katılmak için bölgeye gideceğini ifade etmişti. Gümüşkaya, ''Aldığım karar üzerine gönüllü olarak İsrail Savunma Kuvvetleri'ne katılma kararı aldım, bir süre buralarda olmayacağım, eminim zafer bizim olacaktır'' ifadelerine yer vermişti.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Duran 19.01.2024 08:17
    Gönderin ülkesine, burayı batırmasın.
  • SubhanAllah 18.01.2024 10:05
    İnşaallah orada gömerler seni. "Kişi sevdiği ile beraberdir" hadisi yerini bulmuş olur .
  • Uyan millet 18.01.2024 09:56
    Bu ikiyüzlü insanlak TC vatandaşılıgından çıkarılmalıdır.Türk toplumu için hep tehlikelidir.
  • Maalesef 17.01.2024 22:43
    İsralli Türk vatandaşları olabilir
  • Mahmut 17.01.2024 12:31
    Çıkartın vatandaşlıktan siyonistleri kalsınlar orda
Daha fazla yorum görüntüle