Meral Akşener, İYİ Parti Genel Başkanı olarak, üçüncü bir seçenek oluşturarak bağımsız bir şekilde seçime katılacaklarını ve kazanacaklarını belirtti. Ayrıca Antalya, Giresun ve Kocaeli belediye başkan adaylarını da duyurdu.

CHP'YE 'DEM PARTİ' TEPKİSİ

Eğer AK Parti ile bir el sıkışmamız olsa idi, bizim bir milletvekilimizin Eskişehir'den aday gösterilmesi mümkün olur muydu? Anlaşma olsaydı böyle bir şey olabilir miydi? Basbaya şahsıma hakarettir.

Bunların her birini ahlaksızlık görüyorum, gereğini yapmayan namerttir! (CHP'ye) İstediğiniz kadar zırlayın hür ve müstakil olarak gidip bu ülkede üçüncü yolu açıp, bu milletin sesi olacağız ve kazanacağız.

Bizim hür ve müstakil olmamız bazı şeyleri ortaya çıkardı. Hani her konuda biz suçluyduk? El sıkışın kardeşim, el sıkışın. Dürüst, açık bir şekilde DEM'le el sıkışın. Sizin elinizi tutan mı var? Hemen bütün her yeri alın. Görelim bakalım neymiş dünya. 

TERÖRLE MÜCADELE MESAJI

İYİ Parti olarak içeride ve dışarıdaki her türlü mücadeleyi biz de destekliyoruz. Devlet intikam almaz gereğini yapar. Terörle mücadelenin tek amacı terörü tüm unsurlarıyla bitirmektir. 

ERDOĞAN'LA GÖRÜŞMESİNİ ANLATTI

Bir konuya açıklık getirmek istiyorum, ben her büyük terör hadisesinden sonra her önemli dış politika krizinden sonra ilgili bakanlıkları ve cumhurbaşkanını bugüne kadar telefonla aramışımdır. 33 şehidimizde de her şeyi iptal edip hem kendilerini arayıp yani 3 bakanı arayıp, hep aramış bilgi almışımdır. Bu defa da aynını yaptık. 

Anlayamadığım bir biçimde çok da ayıpladığım bir biçimde bir bildiri savaşı çıktı. PKK’lılar herhalde çok mutlu olmuştur. PKK’lılar herhalde bu birbirine düşen gazi meclisin mensuplarına çok gülmüşlerdir. AK Parti’ye gıcık olmak onun yaptığı işleri eleştirmek onu sandıkta yenmek bu iddia ile ortaya çıkmak elbette bizim hakkımız ama şehit ailelerinin karşısında bu milletin temsilcileri olarak bizler kaya gibi durmak zorundayız o PKK’lı şerefsizlere karşı. Neyse sakin sakin geçirdik konuyu. Şımardıkça şımardılar hadsizleştikçe hadsizleştiler! Şimdi gene şehitlerimiz oldu. Gene ben aradım, ya bu rutin! Aradım.

Bu rutin. Milli Savunma Bakanı dönmedi. En hızlı şekilde dönen Hakan Fidan, sabah ise Sayın Erdoğan döndü. 

Yorumlar 0 Yorum Var