CHP yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), onlarca oyuncu tutarak reklam seti kurup Halk Ekmek kuyruğu oluşturdu ve "Biz çözdük" diye reklam filmi çektiği ortaya çıktı.

İstanbul'daki otobüs arızaları gündemdeyken, bir film setinde İETT otobüsünün kullanılması gündeme gelmişti. İBB, otobüsün AK Parti'nin reklam filmi için görevine gitmediğini iddia etmişti. CHP yandaşları da AK Parti'yi kurgu yapmakla suçlamıştı. Ancak AK Parti, "set kurup bozuk otobüs filmi çekildi" iddialarını yalanlamıştı. 

İkinci Fazilet Durağı olarak kayıtlara geçen algı operasyonu sonrası dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 

İMAMOĞLU PRODÜKSİYON: OYUNCU TUTUP EKMEK KUYRUĞU OLUŞTURMUŞLAR

İBB'nin paylaştığı reklam filminde Halk Ekmek büfesi önünde kuyruk olduğu ve CHP'nin bu kuyrukları bitirdiği öne sürüldü. Kuyruk sahnesinin, onlarca oyuncu tutarak çekildiği öğrenildi. 

CHP, HALK EKMEK FABRİKASINA KİLİT VURMUŞTU

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açılışı yapılan, Halk Ekmek Fabrika'sının üretim yapmadığı ortaya çıkmıştı. 

Fabrikadaki makinelerin naylon brandalarla kaplı olduğuna dair görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasından sonra İBB yönetimi penceleri perdeyle kapattırmıştı. 

Fabrikanın açılışa özel sadece 3 gün çalıştırıldığı haberi de medyada yer almıştı. 

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Bnas29 18.01.2024 09:36
    Siz nasılsanız öyle yonetilirsiniz, bizim itirazımız yok millet basit bir EKO ya ihtiyacı varsa sıkıntı yokkkkk. Bunlar basit çok basit işler. O kadar basit ki millet sokak takılırken ayırt edemiyor.
  • arifiyeli 18.01.2024 09:04
    Belediye ve memleket boyle idare edilir bakın
  • Isimsiz 18.01.2024 05:17
    Cok ilginc kimsede Bu duruma ses cikarmiyor.... ekmek alamiyanlar emekli olanlar ... bunlar da is olsun diye malzeme... Hepinize kolay gelsin
  • Misafirü 17.01.2024 21:34
    Yuh yuh
  • Osman 17.01.2024 21:00
    Chpkk nın icraatları algı çamur karalama heykel islam ve müslüman düşmanlığı Türkiye karşıtlarının yanında ve destekcisi velhasılı pkk fetö bunların yanında melek kalır çünkü bunlar bu örgütleri besleyen destekleyen bir kuruluş dolayısı ile bu chp ve zihniyeti bu ülkeden silinmediği sürece bu memleket kalkınamaz gelişemez gelişimin önünde bunlar ilerlemenin önünde bunlar
Daha fazla yorum görüntüle