İsrail, Suriye'nin başkenti Şam'a saldırı düzenledi. İran Devrim Muhafızları'na ait olduğu belirtilen evin karargah olarak kullanıldığı ve saldırıda çok sayıda kişinin öldüğünü ifade edildi.

İsrail, Suriye'nin başkenti Şam'a saldırı düzenledi. Reuters'a konuşan bir kaynak, saldırıda İran Devrim Muhafızları mensubu bir kişinin öldüğünü söyledi. Evin, İran'a ait bir karargah olabileceği belirtiliyor.

Konuyla alakalı AFP'de yer alan haberde ise, evde İranlı yetkililerin toplantı halinde olduğu ve toplamda 5 kişinin öldüğü bilgisi paylaşıldı.

Bundan yaklaşık 1 ay önce, İsrail'in yine başkent Şam'a düzenlediği hava saldırısında, İran Devrim Muhafızları'nda "tuğgeneral" rütbesine sahip Razi Musavi'yi öldürmüştü. Musavi, Kasım Süleymani'nin çok yakın arkadaşıydı.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Doğan Özkan 21.01.2024 09:37
    Ne güzel olmuş. İsrail kuduz köpek gibi herkese saldırıyor. Geçmişten bilgilerde, her savaşan ülke yenilerek yerine oturmuştur.
  • Hulusi 20.01.2024 18:28
    İranın gücü ancak sünnilere müslimanlara yetiyor sapiik şia iran devleti hep sünnilerin namusunu malını helal görür q tane amerikan ve israil askeri öldürmüşlüğü yok, suriyede sinnileri vuruyor amerikaya pkk ya bi mermi atmıyor iran kahrolsun inşallah.
  • ddd 20.01.2024 16:33
    iran korkak bir devlettir . muslumandan baska kımseyle savası yoktur .osmanlıyı hep arkadan vurmustur. osmanlı once ırana gırermıs sonra batıya savasa neden cunku arkadan saldırmasın dıye
  • Türkiye 20.01.2024 16:25
    Yarabbim kahır ismiyle kahretsin inşallah
  • Veli 20.01.2024 16:02
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM kainattaki zerrelerin adedi kadar YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR ALLAH MUTLAK BÜYÜKTÜR GÜÇ ve KUVVET SAHİBİDİR ALLAH MUTLAK GALİPTİR ALLAH MUTLAK YÜCEDİR ALLAH NURUNU tamamlayacaktır
Daha fazla yorum görüntüle