Güldür Güldür adlı programda büyük bir skandala imza atıldı. Sözde "mizah" adı altında yayınlanan skeçte Türk ordusunun kahraman gazileri hedef alındı. Skeç, sosyal medyadan tepki yağdı.

"KURŞUN YEMEK SENİ AYRICALIKLI YAPMAZ"

Tepkilerin odağındaki skeçte, bir gaziye yönelik "Tamam en gazi sensin. Kurşun yemek seni ayrıcalıklı yapmaz" sözleri kullanıldı. Bununla da yetinilmeyen skeçte, gazilere tanınan ayrıcalıklar ve "Gazikart" ile de alay edildi.

BAKAN GÖKTAŞ'TAN KINAMA: ASLA KABUL EDİLEMEZ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, resmi X hesabından yaptığı paylaşımda haddi aşan skeci kınadığını bildirdi. Bakan Göktaş paylaşımında, "Bir televizyon kanalındaki gazilerimize yönelik haddini son derece aşan ve "güldürmeyen" anlamsız skeci şiddetle kınıyorum. Vücudunun herhangi bir parçasını gözünü kırpmadan bu vatana feda eden gazilerimizi incitecek çirkin söylemler amacına bakılmaksızın asla kabul edilemez. Şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve aileleri bizim en kıymetli emanetimizdir." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 98 Yorum Var
  • Bay moloz 16.04.2024 19:59
    Ulan kâfir İsrail katliyam yapmamış ümmetin haysiyeti şerefi onuru ayaklar altında aizhala fule biliyonuz öylemi birde gazilerimize alay ediyonuz yazuk
  • NKemal 09.04.2024 21:11
    Yazıklar olsun. Skeçteki konuşmaları okumamış olmanı asla düşünemem. Özür dilemekle bu hadsizliğin üzerini kapatabileceğini asla düşünmüyorum. Bundan sonra da programın izlenmeyecektir.
  • Özal 26.02.2024 23:05
    Hadsiz bir skeç. Bu konuda çıkıp özür dilemeliler.
  • ... 15.02.2024 11:34
    Anlatılmak isteneni anlamadınız
  • Okumak şart 12.02.2024 18:29
    Skeçteki anlatılmak isteneni anlayamamışsınız
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek