Gazeteci Fatih Portakal, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi muhalefete eleştirilerini sürdürüyor.Daha önceki bir konuşmasında Portakal, muhalefetin ayrı ayrı aday çıkarması halinde Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum'un kazanacağını belirterek, "Matematik ortada." demişti. "Cumhur İttifakı dimdik ayakta duruyor." diyen Portakal, "Ama diğer tarafta muhalefet tarafında hepsi aday çıkartmış." şeklinde konuşmuştu. CHP içinde güç mücadelesi yaşandığını belirten Portakal, Sözcü TV Ana Haber'de yine çok konuşulacak ifadelere imza attı.
"ÖZGÜR ÖZEL, BENİMN GÖZÜMDE LİDER DEĞİL"
Ana muhalefet partisinin Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef alan Portakal, şu ifadeleri kullandı: Özgür Özel, benim gözümde şu anda bir lider değil. Olmadı. Önümüzdeki günlerde lider olup olmadığını göreceğiz. Bu sınavlardan nasıl geçti diyecek olursanız, bence çok iyi geçmedi. Görünen o.
"ÖRGÜTÜ DİNLEMİYORLAR"
CHP içerisinde yaşanan güç mücadelesinden bahseden Fatih Portakal, bu durumu isim ve yer üzerinden anlattı:Çankaya'da Veli Ağbaba'nın gücünün ve etkisinin olduğu söyleniyor. Veli Ağbaba İzmir'de de etkili. Mesela Güzelbahçe'ye getirdiği kişi, Urla'dan aday adayıydı. Mustafa Günay diye birisi.Örgütün dinlenmediği, üstten birtakım kuvvetli isimlerin isim belirlediği iddia ediliyor.
"DUVARA TOSLAYACAKSINIZ"
Portakal, bu gidişata son verilmesi gerektiğini belirterek, "Bu kafayla giderseniz, duvara toslarsınız beyler! Onu da söyleyeyim size." dedi.
"BİRLİKTELİK SAĞLAYAMIYORSUNUZ"
Muhalefetin bir arada hareket edemediğini söyleyen Portakal, uyarılarını şu ifadelerle tamamladı: Zaten birliktelik sağlayamıyorsunuz. Bir ittifakınız, işbirliğiniz de yok. Bir de kendi içinizde böyle görünüm verdiğiniz için bunun sonu da üç aşağı beş yukarı belli oluyor. Bir an önce toparlanmanız gerekiyor.
-
Mahmut
03.02.2024
23:20
Chp den aldigin ayligi soyle, eren Erdem soyledi zatende birde senden duyalim.
Beğen
-
Izhak
03.02.2024
23:14
Ne duvari onlar cimentonun icine dustu harc oldu su an beton duvarin icinde element oldular
Beğen
-
Ümit
03.02.2024
23:07
Adamların niyeti belli zaten.belediyleti kendi adamlarına devredip rahatça soyabimek
Beğen
-
Yasin
03.02.2024
22:53
Günaydın, by Kemal'i bol keseden dağıtmakla eleştiryorlardı. Eeee onca parti babasının hayrına mı peşinize takılacaktı.
Beğen
-
Vatandaş 05
03.02.2024
22:12
Yani CHP ye toparlanın demiş rezil olduk daha da olmayalım demiş. Ekşi portakal
Beğen
Daha fazla yorum görüntüle