Geçtiğimiz gün 31 Mart Mahalli İdare Seçimlerine yönelik ittifak kararını açıklayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan "31 Mart seçimlerinde herhangi ittifak yapmamak; Ankara, İstanbul ve İzmir’de kendi adaylarımızı gösterme yönünde karar almış bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.

YRP'nin aldığı bu karar kamuoyunda tartışmalara neden oldu. Sosyal medya kullanıcıları "İstanbul, Ankara, İzmir ve bazı büyükşehirlerde oyların bölüneceği ve mevcut durumun CHP-DEM'e yarayacağını" belirterek Fatih Erbakan ve ekibine tepki gösterdi.

Tartışmalar sürerken Halk TV'de konuşan CHP'li Gamze Pamuk'un, programa konuk olan YRP'li Doğan Aydal'a yönelik ifadeleri gündem oldu.

"YENİDEN REFAH PARTİSİ SAYESİNDE BURSA'DA CHP BAYRAĞI DALGALANACAK"

İşte o sözler:

- Yeniden Refah Partisi'nin (Bursa'da) aday çıkarması hususunda gerçekten samimiyetle söylüyorum, sevindiğim bir gelişme.
- Böylece 2019'da kıl payı kaybettiğimiz Bursa'yı (Yeniden Refah sayesinde) en azından Cumhuriyet Halk Partisi bayrağı dalgalandırmak açısından da önemli bir gelişme olarak buluyorum.

Yorumlar 146 Yorum Var
  • Adem baba 10.02.2024 03:26
    sayın RECEP TAYYİB Erdoğan bir dünya devidir... ey yeniden refahçılar yanlış YAPIYORSUNUZ...DEM PARTİNİN yapama-DIĞINI SİZ yapmaya çalışıyorsunuz...ALLAH cc. zulmedenleri ASLA SEVMEZ...Bilesiniz...AHİRETTE kesinlikle göreceğiz İNŞEALLAH...size nasihattır.......
  • Misafir 09.02.2024 08:48
    Fatih sen bu yanlışı yaparsan sana Erbakan Hocanın oğlu diyemeyeceğim. Sen de kendi kin suyuna girmiş olursun ve bitirdin.. ..
  • Adem 06.02.2024 23:08
    Saadet tarlası çoktan sürüldü. Şimdi YRP sürülüyor.
  • Mehnet 06.02.2024 09:19
    Yrp nin her yerde aday cikarmasi lazim
  • Anadolu Feraseti 05.02.2024 13:13
    Eğer bu ülkeyi adam gibi idare edemediyseniz KİMSEYİ SUÇLAMAYIN. Genel seçimlerden sonra çok ciddi bir omurga kaybı yaşadınız. Bunun sonuçlarına katlanacaksınız. Sağa sola çamur atmayın, yanlışı kendi zihniyetinizde arayın. Yeniden refah şu haliyle bile istediğimiz ya da olması gereken noktada değil.
Daha fazla yorum görüntüle