HABER7

Terör devleti İsrail’in Filistin’in Gazze Şeridi’nde gerçekleştirdiği soykırım saldırıları 123 gündür devam ederken, sahadan korkunç görüntüler gelmeye devam ediyor.

Bebekleri vuran, anneleri katleden, ihtiyarları göz kırpmadan şehit eden İsrail’in soykırımcı ordusu, Gazze’de insanlık dışı olaylara imza atıyor.

'BELHUM ADAL'LAR

Kassam Tugayları’nın korkusundan harp cephelerine inemeyen İsrail askerleri ya tankların içine saklanıyor ya da tünedikleri noktalardan keskin nişancı atışlarıyla sivil katliamlarını sürdürüyor. Gazze’de yürüyen herkesi hedef alan İsrail ordusu, hayvanların canına bile kast ediyor.

O gözü dönmüşlüğün bir emsali daha bugün Gazze’de kayıtlara geçti.

Otlanmak için Gazze sokaklarına çıkan iki koyun, İsrail’in keskin nişancı atışlarıyla telef edildi. Aç bitap düşen insana da, hayvana da merhamet etmeyen İsrail ordusu, savaş suçlarına bir yenisini daha ekledi.

Bu görüntülerle birlikte İsrail’in Gazze’de savaş operasyonu değil soykırım yürüttüğü bir kez daha belgelenirken, “hayvandan daha aşağı/belhum adal” siyonistlerin vahşette hudut tanımadığı yine gözler önüne serildi.

_____________

KASSAM TUGAYLARI HEM YAHUDİ ESİRİ HEM DE KÖPEĞİNİ KORUMUŞTU

Gazze'de İsrail'e direnen Kassam Tugayları ise siyonist işgalcilerin aksine hem harp hem de sulh zamanında dünyaya örnek teşkil eden görüntüler sergiliyor.

Savaş zamanında İsrail ordusunu zelil eden, iğne deliğinden atışlarla milyonluk İsrail tanklarını hurdaya çeviren, stratejik pusularla işgalcileri tabuta yollayan Kassam Tugayları, ateşkes sürecinde ise Gazze'de tutuklu bulunan Yahudi esirlere nasıl iyi muamele ettiğini dünyaya göstermişti.

Hamas ile İsrail arasında yapılan esir takası anlaşması kapsamında 28 Kasım 2023’te serbest bırakılan İsrailli genç kız Mia Leimberg ve köpeğinin görüntüsü büyük yankı uyandırmıştı.

Kassam savaşçılarının, İsrail’in yoğun bombardımanına rağmen tutuklu İsraillinin köpeğinin dahi hayatta kalmasını sağladığı görülmüştü.

Anlaşma kapsamında serbest bırakılan bir diğer İsrailli tutuklu Danielle Aloni ise Filistinli direnişçilere teşekkür etmişti. İsrailli Aloni, Kassam Tugayları askerlerine bıraktığı mektupta, “Çocuklar esir edilmemeli ancak sizler ve yolda tanıştığımız güzel insanlar sayesinde, kızım kendisini Gazze’nin kraliçesi olarak gördü.” ifadesini kullanmıştı.

Yorumlar 37 Yorum Var
  • Fethun 08.02.2024 08:03
    Dinleri bu Hicbir canli birakmayacaksin diye bir din uydurmus gidiyorlar
  • İklimDeğişikliği 08.02.2024 00:57
    Ey Hayvanseverler bu hayvanların sucu nedir ki tüm dünyanın gözü önünde katlettiler.Bunun elbet gazabı çetin olacak bu koyunlardamı terörist? Aylardır asılsız bahanelerle gazzede tüm insanlığın önünde vahşi katliam ve soykırım yapılmakta kimsede buna müdahale etmiyor .Sözün bittiği yerdeyiz
  • İklimDeğişikliği 07.02.2024 23:44
    Dünyadaki tüm hayvanseverleri katledilen bu masum koyunlar için tepki vermesi gerekir.Madem filistinlileri müslüman diye vurup katlediyorsunuzda peki bu koyunların sana ne zararı vardıki katlettin. iblisin dölü!!!!!! Bunlara insan demek çok zor hayvandan da aşağı mahluk oldugunuzu bu koyunları öldürerek ispatladınız.
  • Cemal köyyar 07.02.2024 18:54
    İslam ülkeleri uyumaya devam etsinlerki ? İşğal devam edecek sıradaki gelsin diyecekler. İsrayil devletinin anladığı güç Askeri seçenektir. Ne bekliyorsunuz özel davetiyemi. Ya bir olup diri olaçaksınız yoksa hepinizin devletini işgal edecekler. Bana dokunmayan yılan devri bitmiştir. Emperyalist işğalci güçlerin anladığı dil Top yükün savaştır.
  • İstanbullu 07.02.2024 13:04
    2 değil 3 koyun .. Belhum adal olan sapıtmış bu kavim zaten yok olmaya mecburdur.. Soykırım yapmanın diğer boyutuna geçtiler , yiyecekleri şeyleri de yada Filistinlilerin olan herşeyi yok etmeye çalışarak bunu başaracağını zannediyorlar oysa yok olacak olanlar kendileri .. insanlıkları zaten yok oldu !!!
Daha fazla yorum görüntüle