Seçimlere iki aydan kısa bir süre kala partilerin aday belirleme çalışmaları da sürüyor. CHP'de Kurultay'dan bu yana devam eden koas aday seçimlerinde evrilerek artarak devam ediyor. Her aday açıklanmadan önce yaşanan kriz CHP yandaşı sunucu Fatih Portakal'ı da çileden çıkardı.

CHP'nin artık kabak tadı verdiğini söyleyen Portakal şu ifadeleri kullandı;

(Özgür Özel) Partiye sahip mi? Bana soracak olursanız; çok da sahip olmadığını görüyoruz. Daha Çankaya, Bakırköy, Kadıköy adayları belirlenemedi. Kavga olan bu ilçelerde grupların karşılıklı olarak seslerini yükselttiğini gördük.

Derler ya kabak tadı verdi. CHP adaylarını açıklayamıyor, artık koca bir parti aday açıklayamama yüzünden sıkmaya başladı.

Yorumlar 29 Yorum Var
  • Özel biri 09.02.2024 12:36
    Siyasetin sahtekar yüzü adam yemeye doymamis
  • Sakaryalı 09.02.2024 12:27
    Üleyn çürümüş portakal Kabağıma laf atma!! (Sizin kabakları CHP li aşçılar mı yapıyor?)
  • Metin Güner 09.02.2024 12:16
    Onlar Hiç Değişmediler ki... Hep Aynı Çürük Kabaktı... Siz Eskiden , Çürük Olduğunu Bildiğiniz halde Portakal Tadı Veriyordunuz... Bile Bile Menfaatleriniz Uğruna Millete yedirmeye çalıştınız... Millet yemedi .. Siz Yiğince Ekşi Kabak Oldu...!!!!!
  • Kemalettin Yazır 09.02.2024 12:14
    Kabak zaten kabak tadı verir. Ama soru şu kabak ne olduğunu biliyor mu?
  • Adem 09.02.2024 11:56
    Koyun gibi gidip oy veriyolar bide akp lilere koyon derler hertürlü gömüyolar iyki seçim kazanamadı diyolar sonrada gidip oy veriyorlar bide akplilere koyun diye hakaret ediyolar kim koyun belli
Daha fazla yorum görüntüle