HABER7

Son seçimlerde deprem bölgesinde AK Parti’ye oy veren afetzedelere hakaret edip yardım desteğini kesecek kadar acımasızlaşan zihniyet, çirkin yüzünü bir kez daha gösterdi.

Erzincan’ın İliç ilçesindeki maden faciasında kaybolan işçileri arama kurtarma çalışmaları canla başla yürütülürken, CHP medyası yine siyasi rant peşine düştü.

CHP medyasının gedikli isimlerinden Flash TV sunucusu Can Ataklı, facianın acısının hala taze olduğu İliç ilçesinin siyasi tercihine vurgu yaptı.

Ataklı, “AK Parti İliç’te 72.1 oy alıyor, Kılıçdaroğlu ise 27 çıkıyor. Şimdi bu halka anlatamıyorsun bazı şeyleri.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 83 Yorum Var
  • Ahmet Kır 20.04.2024 22:50
    Yalancı hainler bunlar! Bunların hiç bir mukaddesatı yok!
  • No name no face 14.02.2024 17:24
    Bu ne kepazelik???
  • Yorum... 14.02.2024 17:14
    İnsan görünümlü mahlukat bak biz sen gibi yapmıyoruz..Antalya ya selden dolayı ak partili olarak geçmiş olsun diyoruz devlet millet olarak tez zamanda yaralarımızı saracağız.. Önce insan ve insanlık...
  • Ali 14.02.2024 17:11
    Sıradan vatandaş bile anladı ama sen hala anlayamamışsın demek daha doğru. Kendini bu konuda karar mercii , uzman veya yetkili olarak mı görüyorsun..? Artık kimsenin selam vermediği kişiler medyada yer edinebilmek için boylarından büyük laf etmeye başladılar. Git emekliliğinin tadını çıkar, devriniz ve miadınız geçti...
  • Turan'a Doğru 14.02.2024 17:05
    Kimsim sen?Anlamazsınız,bilmezsiniz ne demek utanmaz.Sen ne biliyorsun ukala utanmaz.Açtırma ağzım benim.Ne verdiniz ki millete ne istiyorsun.Terbiyesiz bilmezsiniz demek ne demek.Bu bile millete tepeden bakmanın bir göstergesi.Senin bilmezsiniz diyerek işaret ettiğin bu toplum senin bilmediğin nice tehditi algılıyor ve biliyor.Lakin siz bunları bilmiyorsunuz.
Daha fazla yorum görüntüle