Geçtiğimiz gün Erzincan'ın İliç ilçesi Çöpler köyündeki altın madeninin bulunduğu geniş bir alanda, toprak kayması meydana geldi.

ÜMİT ÖZDAĞ, GÜNLÜK PROVOKASYON ÇALIŞMALARINI ERZİNCAN'DA DA SÜRDÜRMEK İSTEDİ

Toprak altında kalan 9 işçi için arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden sürerken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Erzincan'da maden ocağında meydana gelen toprak kaymasının bulunduğu alana özel maske ve özel kıyafetle girmek istedi.

ASKER, ÖZDAĞ'IN ALGI OPERASYONUNA OPERASYON ÇEKTİ

Askerin durdurması üzerine "Bizi içeri almıyorlar" yaygarası koparan Özdağ'a görevli bir asker, "Siz bunları giyip gelmişsiniz, içeride çalışan arkadaşlarımız var. Biz zehirlenmedik de siz mi zehirleneceksiniz?" diyerek tepki gösterdi.

BAKANLIK VE VALİ SİYANÜR SIZINTISI OLMADIĞINI AÇIKLADI

Erzincan'ın İliç ilçesine bağlı Çöpler köyündeki maden ocağında meydana gelen toprak kayması sonrası bölgeye sevk edilen arama kurtarma ekiplerinin maden sahasına giriş çıkışları kontrollü şekilde devam ediyor.

Öte yandan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu ile Çevre ve İklim Değişikliği Bakanlığı bölgede herhangi bir siyanür sızıntısı olmadığını açıkladı.

Yorumlar 166 Yorum Var
  • Zorbey 17.02.2024 02:46
    Özdağ bu ülkeye ve millete ait olduğunu düşünmüyorum.. Kripto kişilik gün gelir hesap sorulur...
  • Yedi emin 16.02.2024 23:59
    Bunların savaş zamanindada güvenli sığınıkları vardır şimdi
  • Kimse kim size ne 16.02.2024 23:13
    Kendisi Göçmen ancak göçmen sevmeyen göçmen! ... adını kılıçdaroğlu olarak değiştirsin tarihe geçer!
  • tttttt 16.02.2024 10:51
    Ya sen rezil, ne arsız ne utanmaz bir adamsın. Midem kalkıyor seni görünce. Bir gram da utanman yok mu ya. Hiç mi kulaklarında çınlamıyor. Nasıl işaret verelim artık sana.
  • Yolcu. 16.02.2024 08:29
    Allah ıslah etsin burnu sürtülsün inşaallah.
Daha fazla yorum görüntüle