Gazze’nin orta kesimindeki Aksa Hastanesinde konuşan Filistinli Ramadan Shamalack, abluka altındaki Gazze’de İsrail askerlerinin gerçekleştirdiği işkenceyi anlattı.

"İSRAİL TAM BİR KÖTÜLÜKTÜR"

Aldığı ağır darbeler sonrası elleri ve yüzünden yaralanan ve işkence sonrası şişen gözlerini açamayacak hale gelen Shamalack, bitkin bir halde zorla konuşarak, "İsrail tam bir kötülüktür." ifadelerini kullandı.

Shamalack, "Hamas üyesi olup olmadığımı sordular ve ben de onlara hayır dedim. Benden onları tünellere götürmemi istediler." diye konuştu.

BIÇAKLA VÜCUDUNU KESTİLER

Sivil bir vatandaş olduğunu söylemesine rağmen İsrail askerlerinin saldırısına uğradığını belirten Shamalack, yaşadığı işkenceye dair şunları söyledi:

"(İşkence ederken) sandalye ve mutfak bıçağı kullandılar, (bıçağı) parmaklarımın üzerinde kullandılar. (İsrail askeri) Kulağımı kesmek üzereydi. Bana işkence yaptılar. Botlarıyla gözlerime vurdular. Yüzüme tekme atmaya devam ettiler. Beni kestiler. Beni zorla yere yatırdılar ve ayaklarıma taşlar attılar."

Yorumlar 38 Yorum Var
  • khn 22.02.2024 23:57
    hayvan hayvana yapmz zalim iblisler
  • Kaan 22.02.2024 10:04
    Aynisini israilli bir turiste yapacagim
  • alihan 22.02.2024 08:24
    Siyonistler için yaşasın cehennem
  • Hamza 22.02.2024 01:52
    Bunlar (siyonist alçaklar ) insan değil yeryüzünden silinmeleri gerekir.kurban olsunlar Filistinlilere.
  • akıl sahibi 22.02.2024 00:59
    bu çok korkunç bir sey ya yapan seytanlar lanetli israail zaten söyle dursun bu vahşeti izleyen araplara insanlara ALLAAHın azabı yakındır
Daha fazla yorum görüntüle