Ülke TV'de Mustafa Yıldız'ın sunduğu Arka Plan programına konuk olan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"16.55'e kadar bekletiyorsanız bir planınız var demektir" diyen Kabaktepe, "Planınızın ne olduğunu, biz tahmin edebilirz. Diğer parti veriyor iki kişiyi boş bırakıyor. DEM'in geri çektiği adaylıklarda var İstanbul'da. 16.55'te müracaat edip, bugün geri çektiği ilçeler var. 22 ilçenin haricinde de geri çektikleri var" dedi.

"ÖZDE Mİ SÖZDE Mİ ADAYSINIZ?"

Kabaktepe şu ifadeleri kullandı;

"Kent uzlaşısı diyerek, yapıp ettiklerini perdelemeye çalışıyorlar. Açık olun, net olun. Türkiye'de, AK Parti siyasetin tam göbeğinde, özgürlükleri herkes için olmasını isteyen bir parti. Ama AK Parti'nin, şiddetle terörle bir kırmızı çizgisi var. Hiçbir siyasi aktörün, hiçbir sivil toplum kuruluşunun karşısındaki vesayetini kaldıran AK Parti'dir. Şimdi bu yüzde 8'e partinize sahip çıkmak için mi aday oluyorsunuz yoksa Kent Uzlaşısı adı altında bir takım ittifakları ve planları göstermemek için “Özde mi sözde mi adaysınız?"

 

Yorumlar 0 Yorum Var