Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, canlı yayında bir itirafta bulundu.

Arıboğan, "Seçimi Kılıçdaroğlu kazansaydı, Türkiye’nin 20 yıldır dış politikada ne yaptığını hiç bilmeyen bir grup gelip Türkiye’nin yönetimine geçecekti" dedi.

"NE YAPTIĞINI HİÇ BİLMEYEN BİR GRUP GELECEKTİ"

Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, SÖZCÜ TV ekranlarında açıklamalarda bulundu. Arıboğan, "Seçimi Kılıçdaroğlu kazansaydı, Türkiye’nin 20 yıldır dış politikada ne yaptığını hiç bilmeyen bir grup gelip Türkiye’nin yönetimine geçecekti. Yani çok anormal bir durum var. Belli konularda bilgi paylaşımı, devletin ne olduğunu bilmiyorlar. Parti devleti gibi bakıyorlar, böyle değil. Devlet başka bir şeydir. Bunun parçası olmak zorunda diğer parti liderleri" dedi.

"KILIÇDAROĞLU EKİBİ YEREL SEÇİMLERDE BAŞARISIZLIK İSTİYOR"

"CHP'nin en büyük problemlerinden birinin kendi içerisindeki kavganın hep çok büyük olmasıdır" diyen Arıboğan, "Gerçek bir ürkülen, korkulan yukarıdan aşağıya bir hiyerarşi olmadığı için, kendileri nunlara demokrasi adını veriyorlar. Şu anda çok eminin, Kılıçdaroğlu ekibinin içerisinde yerel seçimlerde bir başarısızlık alsınlar, görsünler günlerini diyen çok insan vardır" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar 61 Yorum Var
  • meraci83 24.02.2024 16:28
    Ahmet Yavuz ve Uğur Dündar ın suratlarına dikkatli bakılırsa ne kadar hazımsızlık çektiklerini görebilirsiniz. Deniz Ülke Arıboğan ın bu beyanı söylemesine sözcü tv de nasıl izin vermişler ona şaşırdım.
  • MaKuS 24.02.2024 13:44
    Hainlik , özellikle haset artmaya devam ederse ; gelebilirler de . . .
  • Fahri özcan 24.02.2024 12:53
    Çok doĝru koltuk kavgasından ülke yönetmeye sıra gelmezdi zaten Kim eski sistemi istiyor yani parlementer sistemi bir muhalefet birde emperyalistler çünkü o sistemde koalisyon var kaos istikrarsızlık var
  • Ali Çetin 24.02.2024 12:44
    Deniz hocam doğru söylüyorsun .Artık bunların kanalına çıkamaz sın doğruları söylediğin için
  • Alim 24.02.2024 12:40
    Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i mağfiret eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’e rahmet eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’e yardım eyle, zafer nasîb eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i muhâfaza eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i bir araya getir ve yekvücût eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i ıslah eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’in sıkıntılarını gider!
Daha fazla yorum görüntüle