İslam alemi, Ramazan-ı Şerif'in müjdecisi olan mübarek Berat Gecesi'ni idrak ediyor.

7 Ekim'den bu yana işgalci İsrail'in pervasızca gerçekleştirdiği asrın soykırımı devam ederken sosyal medyaya Gazze Şeridi'nden yürek dağlayan bir çağrı düştü. 

Minik oğlunu görebilmek için kaybettiği gözlerinin tedavi edilmesini isteyen Gazzeli baba Khamis Ghaben dünyaya böyle seslendi:

"Kardeşim şehit oldu,ben ise gözlerimi kaybettim,bir oğlum oldu, ancak onu daha görmedim. Temennim ve umudum o ki, gözlerim tekrar görebilsin ki oğlumu görebileyim. Benim (Gazze'den) çıkıp tedavi olmam lazım ki oğlumu göreyim."

Yorumlar 40 Yorum Var
  • Harun 26.02.2024 01:09
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM, kainattaki zerrelerin adedi kadar söylüyorum, bundan sonra sadece, SENİN RIZANI, RAHMETİNİ SEVGİNİ HOŞNUTLUĞUNU VE DOSTLUĞUNU KAZANMAK İÇİN YAŞIYORUM. SANA KAVUŞMAK VE HUZURUNA ÇIKMAK İÇİN YAŞIYORUM. YALVARIYORUM ALLAHIM YARDIM ET... SEN NE DERSEN O ALLAHIM, SEN BİLİRSİN ALLAHIM...
  • Özgür Filistin!!! 25.02.2024 12:54
    Allah rızası için, bu kardeşimizi görün , ülkemize getirip tedavi ettirin , Rabbim yardım eylesin, içim gitti, çok zor bir imtihan, Rabbim kazananlardan eylesin.
  • Adanalı 25.02.2024 12:35
    Bu görüntüleri görünce delleniyorum yazıklar olsun müslümanlara, insanlığa
  • Butik 25.02.2024 12:21
    Bu kardeşimizi nasıl olursa olsun devletimiz mutlaka Gazzeden çıkarmalı tedavisini yapmalı..Gözü nasıl o durumda,kurtarmak mümkün mü,Enfeksiyon kapması halinde hayati tehlike olur mu,insan bilemiyor ama mutlaka çıkarılmalı..İsrail,er veya geç bu yaptığı zalimliklerin hesabını bir gün mutlaka verecek.
  • Misafir 25.02.2024 11:06
    Haydi DÜNYA GÖZ
Daha fazla yorum görüntüle