İşgalci İsrail askerleri talan edip yakıp yıktıkları evlerde 'kadınların özel eşyaları ve çocukların oyuncakları' ile poz verdiği fotoğraflar 'pedofili ve sapkınlık' olarak yorumlandı.

İşgalci İsrail 140 gündür Gazze’de katliamlarına devam ediyor. On binlerce masum vatandaşı kadın, yaşlı, çocuk demeden katleden İsrail, yüz binlerce insanı da yurdundan ederek açlıkla karşı karşıya getiriyor. 7 Ekim’den bu yana masum Filistin halkına her türlü zulmü yapan İsrail askerleri talan edip yakıp yıktıkları evlerden rezil görüntüler paylaşıyor.

SİYONİST İSRAİL ASKERLERİNDEN SAPKIN PAYLAŞIM!

140 gündür Gazze’de her türlü insanlık suçunu işleyen Siyonist İsrail askerleri bu kez bir başka rezilliğe imza attı. İşgalci İsrail askerleri yakıp yıktıkları evleri talan ederek ‘kadınların özel çamaşırlarını’ alıp pişkince poz verdi. İşgalci İsrail askerleri bu pozlarını ‘flört uygulamalarında’ paylaştı. 

Bu fotoğraflar sosyal medyada ‘İsrail askerleri en iğrenç pisliklerdir’ olarak yorumlandı.

DÜNYA BU GÖRÜNTÜLERE SESSİZ 

İşgalci İsrail askerlerinin Gazze’de 140 gündür bombalamaya devam ettiği okul, hastane gibi kamusal yerlerde on binlerce çocuk katledildi. İşgalci İsrail askerleri ise katlettikleri masum çocukların eşyalarını, oyuncaklarını alarak sosyal medya hesaplarında  ‘eğlenerek’ paylaştı. Görüntülerde çocukların oyuncakları ile verilen pozlar ‘pedofili’ olarak yorumlandı. Dünya ise İsrail’in zulmüne sessiz kalmaya devam ediyor.

Yorumlar 0 Yorum Var