CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in seçim çalışmaları kapsamında Bursa'ya giden Özgür Özel'e Bursalılar ilgi göstermedi! CHP Osmangazi İlçe Başkanlığının yeni binasının açılışında konuşan Özel'i dinlemeye gelen kalabalığın azlığı dikkat çekti. CHP lideri geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Bursa için, "Anketlere bakınca keyifleniyorum" ifadelerini kullanmıştı. 

Yerel seçime sayılı günler kala aday ve partiler çalışmalarına hız verdi… İl il gezerek adaylarını tanıtan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in son durağı Bursa oldu.

CHP Osmangazi ilçe binasının açılışına katılan Özgür Özel, programı kapsamında miting planlandı.

Özel'e Bursa ile Osmangazi adayları ile Osmangazi ilçe yönetimi eşlik etti.

Ancak konuşma yapmak için seçim otobüsünün üzerine çıkan Özel, hoşuna gitmeyen bir tabloyla karşılaştı.

KATILIM OLDUKÇA AZDI

Açılışa katılım, beklenenin altında oldu. Alanda çoğunlukta CHP teşkilatından partililer ile korumalar yer aldı.

ALAN DOLMADI

Miting için belirlenen alanın dolu gözükmesi için küçük tutulması bile katılımın ne denli düşük kaldığının görünmesine engel olamadı.

Çok az vatandaşın katıldığı miting, Özel'in kısa bir konuşma yapmasının ardından sona erdi.

“ANKETLERE BAKINCA KEYİFLENİYORUM” DEMİŞTİ

Özel, geçtiğimiz gün, “Bursa’da bir büyük zaferin arifesindeyiz, gün sayıyoruz. Geçen sefer o yarım kalan hikayenin tamamlanması için, bu şarkının burada yarım kalmaması için Bursa sokaklarındaki heyecanı görüyorum. Önüme ölçümler geliyor, anketlere bakıyorum keyifleniyorum. Geliyoruz, kazanıyoruz. Bursa bizi bekliyor.” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar 25 Yorum Var
  • Gebzeli 02.03.2024 01:28
    EĞER İMAMOĞLU SEÇİMİ BİR DAHA KAZANIRSA İSTANBUL ASIL FELAKETİ O ZAMAN GÖRECEKTİR....ŞİMDİYE KADAR AKPARTIDEN KALAN ESERLERİ KENDİSİ YAPMIŞ GİBİ İDARE ETTİ YAPTIĞI TAMAMDA SIFATINA uygun....Ne diyeyim Allah İstanbullulara feraset versin....
  • Ertan sezer 01.03.2024 17:10
    Bende heykellere bakınca keyifleniyorum...heykel önemli bu iş .aman aksatmadan devam edin lütfen..heykellllllll diyorum.
  • Gürbüz 01.03.2024 17:07
    Cici cici kelimeleri sıralıyor, belli etmiyor ama, moral yerlerde.
  • Cemal Toptancı 01.03.2024 15:57
    CHP, 1991'de zamanın SHP'si olarak DEP'le yaptığı ittifakta uğradığı hezimete günümüzde DEM ile yaptığı ittifakın akıbetini net olarak ortaya koyuyor. CHP batı orta ve kuzey metropollerinde başta olmak üzere, Trakya'da da hüsrana uğrayacak.
  • Arif¹ 01.03.2024 15:30
    Işiniz gücünüz Türkiye 'de kaos yaratmak. Işiniz gücünüz Turkiye'de huzursuzluk çıkartmak. Işiniz gücünüz Türkiye'de ALGI yapmak. Işiniz gücünüz Türkiye' Yi satmak.
Daha fazla yorum görüntüle