Kırklareli Belediyesi bağımsız adayı, eski CHP'li Serdar Türker'den; Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu ve Mehmet Kesimoğlu hakkında gündemi sarsacak flaş açıklamalar.

Kırklareli'de CHP'nin yaptığı ön seçim anketlerinde açık ara birinci çıkmasına rağmen aday gösterilmeyen Serdar Türker:

"Ön seçimde beni destekleyen arkadaşlarımın hepsi işleriyle ve evlatlarıyla tehdit edildi, buna rağmen ön seçimi açık ara kazandım"

"Halktan gelen yoğun talepler sonrası bağımsız aday olarak yola çıktım"

"Yola çıktıktan sonra Özgür Özel 3 kez arayarak adaylıktan çekilmemi istedi"

"Daha sonra İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu aracılığıyla Büyükçekmece başkanımız arayarak "Ekrem başkanım bir akşam yemeğinde sizinle görüşmek istiyor" dedi. Ben bunu da kabul etmedim"

"İBB’de bir Daire Başkanlığı, çok iyi bir maaş, makam aracı ve şoför teklif edildi"

"Özgür Özel, bunun yanı sıra önümüzdeki yerel seçimde de istediğim yerden belediye başkan adayı yapma ya da milletvekili yapma sözü verdi"

"Son bir aydır da malum belediye başkanı (Mehmet Siyam Kesimoğlu) kirli bir propaganda yürüterek adaylıktan çekileceğimi ve onlara katılacağımı söylüyor"

"Ben yolumdan dönmeyeceğim."

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Ercan Almanya 02.03.2024 12:56
    CHP iste bu. Anlamadinizmi daha. Neden chp ile hala yola devam ediyor sunuzki. Milletin akliyla dalga gecmeyin. Atatürk u de kullanmayalim Atatürk hepimizin. Onemli olan durustluktur. Hepimiz Öl ecegiz. Koltuk, parti, Para, mevki hepsi bos.
  • 55 yahya 02.03.2024 12:17
    CHP bu makam maaş emrine oto havada bul tava ye ne güzel bir hayat sonrada çık ekrana ben türkiye ,yi yönetecem sizi bu millet seçer mi çok çok beklersiniz ???Bunu anlatan sizin adamınız