Bursa'da sahipsiz sokak hayvanlarını besleyen mahalle esnafının, her gün kapısının önünde yemek için bekleyen Efe isimli köpekle yaşadığı anlar sosyal medyada izlenme rekoru kırdı. Yemek dolu poşeti alan köpeğin hızla oradan uzaklaştığı görüldü.
Nilüfer ilçesinde esnaflık yapan kişi, her gün kapısının önünde yemek için bekleyen Efe'yi elleriyle besliyor. Sokak hayvanlarını doyurmak için dükkanlarından kalan yemekleri Allah rızası için verdiklerini belirten mahalle esnafı, kimseden bir yardım beklemediklerini belirtti.
Mahalle esnaflarından Mehmet Ali Öcal, "Mahalle esnafı olarak köpeğe 'Efe' ismini koyduk. Yan taraftaki komşum insanlardan kalan kıymalı pidelerinden veriyor. Hayvanı sevmeyen insanı da sevmez. Yemek dolu poşeti aldığı gibi gidiyor" dedi.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Engin oruç 10.03.2024 12:33
    Abi Allah sizden razı olsun hepimize örnek alması gereken bir davranış tebrikler
  • Yavuz 04.03.2024 13:10
    Sokak köpeği diye birşey yok. Onlar sahipsiz köpeklerdir ve şehirlerde olmaları yasaktır. Eskiden şehirlerde sahipsiz köpek göremezdiniz çünkü zabıta hemen öldürürdü başkalarının malına canına zarar vermesin diye. Öldürmesi de yanlıştı bence ama o zamanlar birşeyler yapılıyordu en azından.
  • Oooooffff Of 04.03.2024 11:18
    Köpek sevgisi bahane, dükkanın reklamını yapmış.
  • Aynalı 04.03.2024 10:45
    Köpek sevgisi evet ama, sonrasında Adam resmen uzun uzun dükkanının reklamını yapmış.
  • Adıyaman aslanı 04.03.2024 09:35
    Her kim ki yüce yaradanın bu sessiz kullarına yardım ediyorsa rabbim onun birini bin inşaALLAH