Haber7

7 Ekim Aksa Tufanı Operasyonu’nun ardından Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları ve İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri’yle göğüs göğüse çarpışamayan soykırımcı İsrail, sivil katliamlarıyla Filistinli mücahitleri sindirmeye çalışıyor. Ancak İsrail havadankaradan ve denizden ağır darbe almaya devam ediyor.

KARADAN, DENİZDEN VE HAVADAN!

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde’nin “İstediğiniz kadar kalabalık gelin. Araçlarınızla veya yayan, karadan, denizden ve havadan hiç fark etmez. Size ölümlerden ölüm beğendireceğiz. Pişmanlıktan kendinize lanet okuyacaksınız. Karşılaşacağınız tek şey ancak şiddetli azabımız olacak. Size kılıcımızın tadından ve namlumuzdan çıkan ateşten başka bir şey yoktur.” şeklinde yaptığı tarihi manifestonun gereğini yerine getiren Filistinli mücahitler, işgalci İsrail’e ağır zayiat verdirmeye devam ediyor.

Karadan tankları ve düşman askerlerini imha eden Filistinli direnişçiler, havadan ise İHA’ları avlıyor. Mücahitler, fırsat buldukça İsrail’in deniz üslerine baskın yapıyor. 5 aydır cephaneleri tükenmeyen ve personel kaybı vermeyen Filistinli mücahitler, direnişte geri adım atmıyor. Aylardır küçücük Gazze Şeridi’nde teknolojik imkanları da kullanan ve saldırı görüntüleriyle Siyonistlerin moral olarak çökerten mücahitlerin, internet kabiliyetinde ise henüz bir aksaklık bulunmuyor.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Cennet 07.03.2024 16:51
    Allahım sana yalvarıyorum. Bu Aslanlar senin yiğitlerin, senin mücahitlerin Onlardan yardımını ve merhametini eksik etme, sen onları üstün kıl Muzaffer eyle siyonist köpeklerini yok etmeyi bu yiğitlere nasip et. Allahım biz çok aciz kullarız, bizim bu yiğitlere bir yardımımız olmuyar. Sen yardım edenlerin en hayırlısı sın.
  • Ubeyde 07.03.2024 10:40
    Allahına kurban olurum senin Ebu Ubeyde kardeşim Allah güç kuvvet versin inşaallah sizlere vur İsrail'e param parça et onları müslüman görünümlü devletlerde utansın cehennemi beklesin sustukça korktukca
  • Yiğido 07.03.2024 08:00
    İslamın son ordusunun, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa yı koruduğunu göster ALLAHIM.
  • Hamza 06.03.2024 23:44
    Hamas'a selam olsun.Rabbim sizi korusun yürekten dualarımız sizinledir.
  • Yüksel 06.03.2024 23:35
    Allâh görünmez ordularıyla her daim sizinle olsun inşaAllah
Daha fazla yorum görüntüle