Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, katıldığı canlı yayında son anket sonuçları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhur İttifakı'nın ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, aHaber canlı yayına katıldı. Projelerinden bahseden Turgut Altınok, "Ankara'da sağ duyu galip edecek" ifadelerini kullandı. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde anketlerin ters köşe olduğunu belirten Altınok, yine benzer manipülasyonların yapıldığını vurguladı.

Ankara'daki trafik sorununa dikkat çelen Turgut Altınok'un açıklamaları şöyle...

"ANKETLERDE 3-4 PUAN ÖNDEYİZ"

Ankaralının iradesi seçim bitmeden bitti demek Ankaralıya saygısızlık olur. Biz yıllardır siyasetin içindeyiz, her gün sokaklardayım. Ankara'nın nabzını 2 yer belirler. Biri Ulus diğeri Kızılay. Ankara'nın yüzde 70'i her gün buraya gelir. İnsanlar buraya işleri için ya da alışveriş için gelir. Ulus anketimizde yüzde 50 fark var. Burada yapılan bütün anketlerde yüzde 50'i önceyiz. Kızılay'daki anketlerde yine öndeyiz. Dolayısıyla sokak sandığın göstergesidir.

Hacı Bayram'dan çıktım Ulus'taki hale 3 saate gidebildim. Burada 5 dakikalık yolu bu kadar sürede gidebildim. İnsanlar bizimle beraber ve oylarının gönüllerinin bizle olduğunu söylüyor. Vatandaşlarımız bizimle sürekli fotoğraf çektirip dualarını ettiler. Burası Ankara'nın hem kalbi hem merkezidir. Ankara'nın yüzde 70'ini burası temsil eder. Her ilçeden buraya bizim insanlarımız geliyor. Sokak anketleri Altınok diyor. Şu anda elimizde son 2 anket var. Anketlerin birinde 3 diğerinde 4 puan öndeyiz. Belediye başkanları şehrin 5 yılını değil geleceğini yönetir.

Ankara'da en önemli problemin ne olduğunu biz vatandaşlara anketlerle soruyoruz. Bunlarda önce çıkan trafik diğeri ise ulaşım. Şehrimizde trafik arttı. Ankara'ya her sene 100 bin yeni araç girişi var. Ankara eskisi kadar yüksek olmasa da göç almaya devam ediyor. Depremden sonra Ankara'ya ciddi bir akın olduğu ama bunların yüzde 80'ini döndü. Keçiören'e de geldiler ve biz onlara seve seve ev sahipliği yaptık. Yollar aynı ama araç girişi 2023 yılında 100 bin. 2024 yılında yeni 125 bin aracın trafiğe çıkması bekleniyor. Ankara'da yeni bulvarlar yapılmadığı için yeni yollar oluşturulmadığı için sıkışma var. Yapılan alt ve üst geçitler yeterli değil. Hatta yapılanların bir kısmı trafiği artırdı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Çiçek 07.03.2024 19:22
    CHP yalancı diyor ya. EMEKLİYE Hakkını vericez. diyor sonra ne yaptığına bakin. MEMURLARİN parasını Kesmek için mahkemeye vermiş memurlar aldığı parayı artık alamiycak niye CHP memurların maaşını kesti çünkü mahkemeye vermiş bu günde başkan söyledi yaaaaaaaa CHP.miletin ekmeğiyle oynama