CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, seçim çalışmaları için gittiği Seyhan ilçesi Gülbahçesi’nde DEM partililer tarafından tepkiyle karşılandı. Toplantı sırasında bir gencin, “Burada bizim pankartlarımız sökülüyor. CHP’nin pankartları duruyor. Astığımız pankartlar halkın parası. Hakkımızı helal etmiyoruz” diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine Karalar, “Eğer biz yapıyorsak özür diliyoruz. Ben asla DEM’in pankartlarını indirmem” yanıtını verdi.
09.03.2024 15:42
“GÜNCEL” Kategorisine Ait Diğer Videolar
-
Nurhayat
09.03.2024
22:43
Zeydan Karalar PKK'nın emrindedir Adana MHP döneminde beceriksiz ve liyakatsız yönetim nedeniyle maalesef PKK'nın güdümünde CHP belediye başkanlığını kazandı Adana'ya yazık oldu
Beğen
/ 7 kişi beğenmiş
-
Konuk
09.03.2024
22:11
Geçen yerel seçimlerden önce Şehit eşine küfür ve iftara atan sen Zeydan Karalar Covid-19 pandemisinde YALANDAN sahra hastanesi açıyormuş gibi kapalı fuar salonunu 5 yıldızlı Sahra Hastanesi diye yutturmaya çalışan daha donra gerçekler ortaya çıkınca boşaltan Zeydan Karalar şu an dem denilen pkk taraftarı partiden oy devşirmek için özür diliyorsun öyle mi sen bir utanmaz ve hainsin!!!
Beğen
/ 12 kişi beğenmiş
-
Sabri
09.03.2024
22:06
CHP, dem partiye esir olmuş, daha çoooook hesap verirler bu gidişle
Beğen
/ 7 kişi beğenmiş
-
Mahmut
09.03.2024
22:02
HÜDA PAR bayrakları DEM'i çok rahatsız etmiş anlaşılan.
Beğen
/ 9 kişi beğenmiş
-
Elaziz
09.03.2024
21:54
Özür haaa.Üç kuruşluk mevki için ülkemi bölmeye çalışanlardan özür dileyen Karalar yüzün Kara olsun.
Beğen
/ 13 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle