İmamoğlu'nun başrolde yer aldığı son 'Para Kulesi' skandalının yakın geçmişte pek çok benzer örneği bulunuyor.

Derin kavga ve çekişmelerin yaşandığı CHP’de gün yüzüne çıkan vurgunlar kimi zaman “Yamyamları doyuramıyoruz” ifadesiyle beliriyor, kimi zaman ise “Bize ne vereceksin abi” sözüyle sembolleşiyor. CHP kasasından medyaya aktarılan milyonlarca liralık paranın buhar olduğuna yönelik ifşaatlar siyasi tarihe geçiyor.

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kasası olarak bilinen Fatih Keleş ve İmamoğlu İnşaat’ın Genel Müdürü Tuncay Yılmaz’ın başrolünde olduğu ‘kule para’ skandalının görüntüleri sosyal medyada yayınlandı. CHP İstanbul İl Başkanlığı videodaki paraların bağış yoluyla elde edildiğini, partinin il başkanlığı binasının alımı için kullanıldığını öne sürerken gelen itiraflar paranın kayıt dışı olduğunu gösterdi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Şahin 16.03.2024 18:55
    İFTIRA Ayıptır günahtır .
  • Biz 16.03.2024 14:42
    Gercekler ortaya cikacak Bakalim ozaman nasil konusacaklar
  • SEDAT 16.03.2024 14:17
    Yetimin fakirin fukaranın parasını çaldılar hırsız var TL bile bunları doyurmuyor ya dolar olacak ya Euro bir ara bunlardan biri AKP seçmenine bunların dini imanı para bunlar tesbihi şöyle çekerler dolar Euro dolar euro dolar Euro gördün mü şahsiyet siz kimin dini imanı Euro ve dolar miş balya balya kule yapmışsınız