CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP’li İBB Başkanı’nın katıldığı Sancaktepe'deki mitingde "Ekrem ve Alper Başkanla Özgürce Yaşam Gelecek, LGBT" ve "Ekrem Başkanla tam yol ileri" yazılı pankartlar açıldı. İmamoğlu'nun konuştuğu esnada LGBT'liler kameraya böyle yansıdı.

LGBT pankartının Yeniden Refah Partisi'nin tabelası altında açılmasıysa böyle görüntüledi.

ÖZGÜR ÖZEL SAPKIN LGBT'NİN HEP ARKASINDAYDI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 2021'deki Boğaziçi Üniversitesi eylemlerinde de LGBT amblemlerinin kullanıldığı Kabe fotoğrafının yere serilmesi ve üzerinde şahmeran figürünün yerleştirilmesine tepki göstermek yerine sapkın LGBT'lileri savunmuştu.

Müslümanların mukaddes mekânı Kabe'ye yapılan saygısızlık, toplumda infial oluştururken, dönemin CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Boğaziçi Üniversitesi LGBT hareketine de destek vereceğini şu ifadelerle duyurmuştu:

"Boğaziçi direnişinde günlerce terör örgütü bulamayanlar, çareyi bir cinsel yönelimi 'sapkın' ve 'suçlu' göstermekte buldu. Saray rejiminin cezaevlerinde bırakacak bir gencimiz yok. Paylaşmasam da bir görüşü, bir yaşam biçimini kimsenin şeytanlaştırmasına sessiz kalmayacağım."

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Denizli 17.03.2024 08:10
    Kendi kendine güvenen dinsizlik her zaman yokluğa mahkumdur tarihi inceleyin lütfen.