Sevindik’teki iftar etkinliğine katılan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Denizli önümüzdeki dönemde ülkenin en büyük büyüme motorlarından birisi olacak” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin her gün farklı bir mahallede düzenlediği gönül sofrası bu kez Sevindik Mahallesi’nde kuruldu. Binlerce Denizlilinin akın ettiği iftara Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de katıldı. Protokol iftar öncesi geldiği alanda vatandaşların ramazanını tebrik ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ezanın okunmasının ardından programa katılanlar hep birlikte dua edip oruçlarını açtı.

“DENİZLİ ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK BÜYÜME MOTORLARINDAN BİRİSİ OLACAK”

Denizli’nin daha ileri gitmesi için Ankara’dan her türlü desteği vermek çalışma yaptıklarını vurgulayan Bakan Şimşek, “İnşallah Denizli’nin İzmir’e otoyol bağlantısı tamamlanmak üzere. Buna benzer birçok önemli projeler var. Dolayısıyla ben inanıyorum ki Denizli önümüzdeki dönemde ülkemizin en büyük büyüme motorlarından birisi olacak. Değerli Başkanımızın yatırım ve hizmetleri işin ve aşın artmasına vesile olacaktır. Ramazan ayının hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Sizlerle burada beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Allah hepimizi bayrama eriştirsin” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 0 Yorum Var