Büyük Ankara Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ülkemizi büyütmek ve güçlendirmek için attığımız her adımda engellemelerle karşılaştık. Emperyalistlere içerden destek veren figüranlar var. CHP'nin takındığı tutum endişe vericidir.

Geçtiğimiz Mayıs ayında kurdukları tuhaf ittifakı hatırlıyorsunuz. Bu 6'lı masa dağıldı. Bu dersi siz verdiniz. Bunların hepsinin akıbeti aynı olacak. Ülke ve millet adına ortak bir payda olmadığı için seçim bitince darmadağın oldular.

DEM'e oy veren vatandaşlarımız da CHP'ye oy veren vatandaşlarımız da bu kirli ilişkileri sindiremiyor. Şimdi de ortaya deste deste dolarlar çıktı. Şimdi mahkemede hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Birine para gönderecekseniz internet bankacılığı yerine 5-6 kişiye ne gerek var. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz.

Biz eserlerimizle konuşuyoruz. Dün Karabük'teydim, oradan Çankırı'ya geçtim. Her ikisinde 40 bin 40 bin katılım vardı. 

Ankara'ya son 21 yılda, bunu Yavaş'a da sorun sen ne yaptın, 1 trilyon 91 milyar lira tutarında yatırım yaptık. Biz buyuz, eser siyaseti bu. Ankara'yı sağlığın başkenti haline getirdik. 23 millet bahçesi projemizden 13'ünü tamamladık. Ankara-Niğde otoyolunu tamamlayıp hizmete sunduk. Ankara-İzmir hızlı tren hattının inşası sürüyor. Başkent rayı Yenikent'e kadar uzatıyoruz. " dedi..

Yorumlar 0 Yorum Var