Kahramanmaraş’ta baba yadigarı Tofaş marka otomobilini kendine özgü biçimde içi BMW marka otomobilden oluşan parçalarla tasarlayan otomobil tutkunu vatandaş, aracına bir yandan gözü ile bakarken bir yandan da piyasanın üzerinde kendisine yapılan teklifleri reddediyor.

Kahramanmaraş’ta babasından kendisine miras kalan Tofaş marka otomobiline modifiye yapmaya karar veren 26 yaşındaki Ahmet Kuş, otomobilinin iç dizaynını BMW marka otomobilden esinlenerek hazırladı. 

Dışı Tofaş, içi BMW olan otomobili görenler şaşırırken, aracına piyasanın üzerinde yapılan teklifleri de reddeden Kuş, otomobiline uzun yıllardır emek verdiğini ve bu nedenden dolayı satmayı düşünmediğini söyledi.
 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Fusuli 23.04.2024 23:37
    Frene bassan düz durmaz vrajı stabil dönmez çok yakar az gider metal yorgunluğu var şase veya sağlam bir aksamı yok 2 sene yi paslanmadan geçiremez albir mini cooper hem clasic hem spor kliması var turbosu var o parayı boşa harcayacağına bassan gider park etsen gideri var birdaha bakmazsın tofaşa
  • AAAAA 25.03.2024 14:03
    altınla da kaplatsan şahin olduğu gerçeği değişmiyor kardeş boşuna uğraşma
  • Osman Bube 25.03.2024 12:56
    Kartondan aslan, ne işe yarar,
  • asd 25.03.2024 11:36
    Direksiyon ve koltuk kılıfı Allah aşkına bir şey olsa bari. göğüsü değiştir. motoru modifiye yap . Yok biz modifiye diyince iki çıkarmayı anlıyoruz .