Altunizade'de arızalanan metrobüs nedeniyle seferler aksadı. Üst geçitlerde başlayan yoğunluk nedeniyle duraklara ulaşmakta güçlük çeken yolcular, metrobüse binmekte de zorlandı. Yaklaşık 1 saat sonra seferlerin normale dönmesiyle yoğunluk sona erdi.

Altunizade metrobüs durağında sabah saatlerinde bir metrobüs arızalandı. Yaşanan arıza nedeniyle metrobüs durağında ve üst geçitte yoğunluk oluştu. İşe ve okula gitmek isteyenler aşırı yoğunlukla karşılaştı. Üst geçitlerde başlayan yoğunluk nedeniyle duraklara ulaşmakta güçlük çeken yolcular, metrobüse binmekte de zorlandı. Arıza nedeniyle seferler aksarken, vatandaşlar durakta beklemek zorunda kaldı. Seferlerin yapılamaması dolayısıyla metrobüs güzergahındaki araç yoğunluğu Acıbadem durağına kadar uzandı. Vatandaşlar yaşanan yoğunluğu cep telefonu ile görüntüledi.

Durağın çok yoğun olduğunu söyleyen Derya Obuz, " Almanya'dan İstanbul'a yeni geldim. Böyle bir şeyi yeni görüyorum, çok fena. Anlamıyorum bu yoğunluğu. Kalabalığı anlamadım, kimse gitmiyor benim için çok zor" dedi. Turnike yakınında bekleyen bir vatandaş ise, "Yoğunluk neden bilmiyorum. Metrobüs bomboş, insanlar yürümeye üşeniyorlar herhalde. Mecbur binip gideceğiz, yapacak bir şey yok" diye konuştu. Yaklaşık 1 saat sonra seferlerin normale dönmesiyle yoğunluk sona erdi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • medo 25.03.2024 16:31
    Bu dönem hiç bir iş yapılmamasına rağmen, önceki dönemde yapılanlarla bir şekilde iteleye kakalaya 5 seneyi tamamladılar. Siz bir de bu dönem kazanırsa görün bakalım. Ama millet hala akıllanmamış, illa dibine kadar hissedecek. İbret almayan kendi yaşayarak öğrenir. Demek ki daha yedikleri kazığı tam olarak hissedememişler.
  • Müslüman 25.03.2024 16:04
    HZMEHDİ GELDİĞİ ZAMAN sonra dünyanın bitmesi yakındır çokta takmayın trafiği sabr gerek...
  • Bandırmalı 25.03.2024 16:03
    Bakım ihalesini alan çuvalla para vermiş, bir de arabalara bakım için para mı harcayacak. İstanbullular biraz gecikiversin. ne olmuş yani....