Yeniden Refah'ın İBB Adayı Altınöz, partisinden istifa eden Suat Pamukçu hakkında tepki çeken ifadeler kullandı. Pamukçu'ya haklarını helal etmediklerini söyleyen Altınöz, "Teşkilatımız kendisine beddua ediyor" dedi.

İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, Yeniden Refah Partisi'nden istifa ederek AK Parti'ye katılmıştı. 

Pamukçu istifa gerekçesini, "Kurucusu olduğum partimizin son genel seçimlerden sonra kuruluş inancı ve felsefesinden uzaklaştığını müşahede etmekteyim" sözleriyle açıklamıştı. 

Suat Pamukçu'nun rozetini, Büyük İstanbul Mitingi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takmıştı.

Yeniden Refah Partisi'nin İBB Adayı Mehmet Altınöz, Pamukçu hakkında tepki çeken ifadeler kullandı. 

"BEDDUA EDİYORUZ"

Pamukçu için, "Hiç utanmadan gitti, AK Parti'ye üye oldu" diyen Altınöz, "Hakkımızı helal etmediğimizi ifade edebiliriz. Özellikle de teşkilatımız kendisine hakkını helal etmiyor ve beddua ediyor" ifadelerini kullandı. 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan da dün yaptığı açıklamada, "Birileri mal bulmuş Mağribi gibi yolunu kaybetmiş bazı şahıslara rozet takıyorlar. Siz bir tane yolunu kaybetmişe rozet taktınız biz 6 ayın içerisinde 260 bin memleket evladına rozet taktık" demişti.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Oruç 26.03.2024 15:19
    Sonunda Dem’e yarayacak şekildeki davranışınız ahlaksızlık olmazmı ? beyefendi.
  • Ramazan 26.03.2024 12:08
    Bir önceki seçim saadet partisini takoz olarak kullandılar bu seçimde yeniden refah partisini kullanıyorlar ve her iki partide çok iştahlı nedense
  • Murat Aydın 26.03.2024 11:57
    Dem partisi ikili oynuyor adamlar CHP'yi destekliyor Sen hala oyunu çözemedim daha iş çok geç olmadan gel Cumhur ittifakında yer al insanlar seni daha çok sevecek
  • Murat Aydın 26.03.2024 11:55
    Durduğun yer kimin işine geliyor Fatih bey biz sizi seviyoruz ama kusurabakmayın aklımızı peynir ekmek Le yemedik Senşimdi yapman gereken en önemli iş tüm belediye başkanlarının çekip AK Parti'ye destek vermelidir aksi takdirde küffar birçok yerde Galip gelecek ve bu sizin elinizle olacak
  • İbrahim 26.03.2024 11:18
    Milletvekiliniz suat pamukçu, kurucu üyeniz babanızın 40 yıllık hizmetkarı abdurahman akyüz bile isyan etti. Bu gidişle alternatif olamıyacaksınız. Size oy gelecek yer ak parti ama bu gidişle saadete benzemeye başladınız.