İstanbul'un Fatih ilçesinde yaşanan skandal olayda çarşaflı bir kadın, aldığı telefon kılıfını beğenmeyerek iade etmek isteyince telefoncu tarafından sokak ortasında darp edildi.

Dini değerlere küfür eden şahıs yere düşen çarşaflı kadına tekme tokat atarak ağır saldırıda bulundu.

VALİLİK: BİR KİŞİ GÖZALTINDA

 İstanbul Valiliği, Fatih'te bir kadını darp edip dini değerlere hakaret eden kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, Fatih'te bir kadının darp edilirken manevi değerlere de küfredilmesi olayının görüntülerinin sosyal medyada yayınlandığı belirtildi.

Söz konusu görüntülerin toplumda infiale yol açtığı bildirilen açıklamada, bunun bir yansıması olarak da iş yerinin kepenklerine olaya tepki gösteren vatandaşlarca çeşitli yazılar yazıldığı aktarıldı.

Açıklamada, emniyet birimlerinin çalışması sonucunda, kadını küfürler eşliğinde darbeden A.Ü.Ş'nin gözaltına alındığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' suçundan hakkında işlem yapılan şahsın sorgusunda 'iş yerinden hırsızlık, kasten yaralama, uyuşturucu madde kullanma, ailenin korunmasına ilişkin kanuna muhalefet, görevi yaptırmamak için direnme' suçlarından 11 suç kaydının olduğu anlaşılmıştır."

Olayın yaşandığı iş yerinin, Fatih Belediyesi ekiplerince mühürlenerek faaliyetine son verildiği belirtilen açıklamada, dükkanın mülk sahibi olan Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğünün ise tahliye sürecini başlattığı kaydedildi.

İŞ YERİNİN ÖNÜNE GELEN KİŞİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Öte yandan söz konusu iş yerinin önüne gelen bir grup, olaya tepki gösterdi.

İş yerinin kapalı olan kepenklerini tekmeleyen gruptakiler, polis ekiplerince olay yerinden uzaklaştırıldı.

Fatih Belediyesince söz konusu iş yerinin ruhsatının da iptal edildiği öğrenildi.

Yorumlar 394 Yorum Var
  • Urfalı 28.03.2024 19:41
    Adalet istiyoruz.
  • ADANALI 28.03.2024 18:57
    Valilik tutuklandı diye açıklama yapmış ! Îslami değerlerimize küfrederek yaşlı bir teyzeye şiddet uygulayan bu psikopat alçağı umarız savcılar serbest bırakmazlar ve halkın Adalete olan güvenini sarsmazlar..Savcıların ve mahkemenin samimiyeti bu onursuz vahşi adama verecekleri kararla belli olur.
  • ADANALI 28.03.2024 18:49
    Bu teyzemize saldıran, Yüce ALLAH'a ce KURAN'a hakaret eden aşağılık alçak yaratıklar kadar müdahale etmeyip seyredenlerde onlar kadar suçludurlar.Mazluma yapılan zulme, Haksızlığa seyirci kalmak Îman zayıflığıdır.
  • BirVatandaş 28.03.2024 17:42
    Bu insan mı şimdi?
  • Ali 28.03.2024 17:38
    İslam ahlakından yoksun olan yaratıklar bonlar ,firavun turunları hurtlamaya başladılar,çevredekilerde tepki yok , çok hayret verici.......türk ....halkına...yakışmıyan bir hareket,yazıklar olsuuuuuun..?
Daha fazla yorum görüntüle