Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin düzenlediği miting kapsamında Diyarbakır'da önemli açıklamalarda bulundu.

"DEM KÜRT KARDEŞLERİMİN İRADESİNİ İŞPORTAYA ÇIKARMIŞTIR"

Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM benim Kürt kardeşlerimin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır. Dikkat ederseniz bu pazarlıkta siyasi kazanım hesabı yok. Eser ve hizmet derdi zaten yok. Seçmenin fikrini, zikrini ne düşündüğünü merak eden kimse de yok. Sadece birilerinin ihtirasları uğruna yapılan kirli pazarlıklar var. Öyle ki, bizim yaptığımız reformları bilip, ortalığı ayağa kaldıranlar CHP'li yöneticilerin buram buram faşizm kokan ayrımcılık ve ırkçılık kokan açıklamaları karşısında süt dökmüş kedi misali seslerini çıkarmıyorlar.

Bırakın ayrımcılığa itiraz etmeyi kendi seçmenlerinin çiğnenen haysiyetini savunacak iki cümleyi kuramıyorlar. Kürt kardeşlerim böyle bir istiskali, böyle bir aşağılanmayı, böyle bir hakareti bu şekilde yok sayılmayı asla hak etmiyor.

Lütfen şu soruma bütün Kürt kardeşlerim cevap versin. Diyarbakır, huzuru da, özgürlüğü de, yatırımı da AK Parti döneminde görmedi mi?

Onlar ülke ve millet düşmanı ne kadar marjinal varsa Diyarbakır'a getirirken, biz sadece sizlerin kalbini kazanmanın yollarını aramadık mı?

Yorumlar 0 Yorum Var