CHP'den istifa ederek Memleket Partisi'ne geçen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın aracına silahlı saldırı gerçekleşti.
Gazeteci Barış Yarkadaş, "Şu anda orada oğlu aday kendisi aday olamadı CHP-MHP-İYİ Parti’nin itirazıyla düştü. Araçta değilmiş ama aracı taramışlar" dedi.
Bozdoğan, CHP'nin aday göstermemesi üzerine partisinden istifa ederek Memleket Partisi'ne geçerek yeniden aday olmuştu. Memleket Partisi Genel Sekreteri Halil İlker Çelik, Bozdoğan'ın adaylığına yapılan itirazın İlçe Seçim Kurulu tarafından kabul edildiğini açıklamıştı.
İbrahim CanHaber7.com - Haber Şefi
Editör Hakkında
İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
Yorumlar 14 Yorum Var
ali28.03.202409:49
Bu olay kimin işine yarıyorsa onlar yaptırmıştır.
Suat28.03.202408:21
İşte kimin ne mal olduğu chpkk nın işi olduğunu anlamak zor değik
-
ali
28.03.2024
09:49
Bu olay kimin işine yarıyorsa onlar yaptırmıştır.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Suat
28.03.2024
08:21
İşte kimin ne mal olduğu chpkk nın işi olduğunu anlamak zor değik
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle