Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum A Haber'de yayınlanan Arka Palan programında seçim sürecine dair detayları ve projelerini anlattı.

Kurum şu ifadeleri kullandı;

“YRP'li seçmenimizle biz Cumhur İttifakı içerisinde beraberdik. Gönül isterdi ki yine bir arada olalım. Aslında YRP'li seçmenimiz CHP'li belediyecilik anlayışını en iyi bilen seçmendir. Geçmişte yaşadığı sıkıntıları problemleri... Ve Hocamızın hayalleri vardı. Bu ülkenin kalkınması, gelişmesi, büyümesi için hayalleri vardı. Ve 22 yıldır sayın Cumhurbaşkanımız bu hayallerin gerçekleşmesi için mücadele ediyor. Bugün tankımız, topumuz, insansız hava aracımız, Baykarımız, Bayraktarlarıımız, Akıncılarımız, Kızılelmamız varsa o verilen mücadelenin sonucudur. Bugün Ayasofya eğer prangalarından kurtulduysa, orada ezanlar artık sonsuza dek yankılanıyorsa eğer o iradenin yansıtılması ile olmuştur."

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Milli Görüşçü 29.03.2024 06:37
    İNŞÂALLAH Sizi desteklerler çünkü Milli Görüşçü olmak bunu gerektirir. Milli Görüşçü yönetim hata yaptığı ona uymaz bilakis O yönetimi düzeltmek görevidir.