Bitlis'te yaklaşık 300 kişi ile birlikte AK Parti binasına gelen Selim Soyugüzel, Cumhuriyet Halk Partisi'nin miting saatinin satıldığını ve aramalarına rağmen İl Başkanına ulaşamadığını belirterek, adaylıktan ve partisinden istifa edip, ailesi ile birlikte AK Parti'ye katıldı.

İSTİFA EDİP DESTEĞİNİ AÇIKLADI

Basın açıklamasında bulunan Selim Soyugüzel, "Bugünden itibaren CHP Bitlis Belediye Başkan adaylığından istifa ediyorum. Bu memleket hepimizindir.

Her zaman milletimizin yanında ve akrabamız olan Nesrullah Tanğlay başkanımızı desteklemek ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olacağız" dedi.

"MADDİ PAZARLIKLAR YAPILARAK VERİLDİ"

Bitlis'te kirli oyunların bir kez daha aşikar olduğunu belirten Bitlis Belediye Başkanı AK Parti Bitlis Belediye Başkan Adayı Nesrullah Tanğlay ise, "Kapalı kapılar ardında kimlerin kimlerle beraber olduğunu herkes biliyor.

CHP'nin miting saati DEM Partisine verildi. Bu kapalı kapılar arakasında maddi pazarlıklar yapılarak bu verildi.

Yani bu CHP'nin ve DEM Partisinin Türkiye'de bütün ilçelerde bütün illerde yapmış olduğu bu ittifakın aşikar oluşunun en büyük belgesidir" dedi.

AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhaoğlu da yaptığı açıklamada, "Milletin rotası dışına çıkanlar, gizli kapaklı film çevirenler, gizli planlar yapanlar, kendi parti içi hesaplaşmalarında bile demokratik olgunluğu göstermeden birbirlerini yarı yolda bırakanlar işte bugün milletin partisi olan AK Partiye gelip burada bizimle kenetleniyorlar" diye konuştu.

Açıklamaların ardından AK Parti İl Başkanı Kadir Köstekçi AK Parti'ye katılan Selim Soyugüzel'e AK Parti rozeti taktı.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • SOLOTÜRK 29.03.2024 10:18
    Tebrikler. Bir olalım. İri olalım. Diri olalım.
  • Diyarbakırlı 29.03.2024 09:57
    Hayırlısı olsun inşallah. Sizler gibi vatan millet, bayrak sevdalıları uyanacaklar temennimizle... Babayiğitler daha da çıkar dileğimizle bekliyoruz. Helal olsun...
  • Misafir 29.03.2024 09:54
    cehape bunu nasıl belediye başkan adayı yaptı daha kağıttan yazı okuyamıyor.