Doğu ve Güneydoğu’daki iller olmak üzere yurdun dört bir yanında protestolara başlayıp sokağa dökülen DEM'li grup İstanbul'da da izinsiz gösteri düzenlemek istedi. Esenyurt'taki Aşık Şenlik Caddesi'ne giden kalabalık, sokakta çöp konteynerlerini ateşe vererek caddeyi kapattı.

MHP BAYRAĞI ASILI EVİ TAŞLADILAR

Cadde üzerindeki MHP bayrağı asılı olan bir vatandaşın da evini taşlayan grup, polis ekiplerinin müdahalesinin ardından dağıldı. Yaşanan o anlar ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Mazbatanın AK Partili adaya verileceği açıklanınca DEM Partililer protesto gösterileri düzenlemişti. Van, Batman, Siirt ve Hakkari'de düzenlenen gösteriler nedeniyle sokaklar savaş alanına dönmüş ve çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Mücahit 04.04.2024 13:49
    Yazdık bir kenara
  • Ercan Almanya 04.04.2024 12:41
    Daha neler gorecegiz, ayip gunah yav. Su Ramazan mübarak ayda bunlar yapilirmi. Sizin belediyenizin de, partinizde, insanliginiza da, yaziklar olsun. Herkes gorevini yapsa, o olmus bu olmus ne fark Eder. Is belli, yapilacak belli. Bunun disina cikan i elbette devlet de geregini yapar yani.
  • Servet 04.04.2024 10:09
    Vurun bunları gitsin. O çocukları ya terkedeceksiniz yada sarı çuvala gireceksiniz