Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar hala gündemde..Tüm bu yaşananların ardından saha olaylarıyla ilgili PFDK sevkleri bir süre açıklanmazken devamında Trabzonspor'a 6 maç seyircisiz oynama, Fenerbahçeli futbolcular Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'a da 1'er maç men cezası verildi. 

İTİRAZ KABÜL EDİLDİ, CEZA DÜŞÜRÜLDÜ

Verilen cezalar Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu tarafından düşürüldü. TFF, Trabzonspor'a verilen 6 maç seyircisiz oynama cezasını 4 maça düşürdüğünü açıkladı. 

TFF'den yapılan açıklamada, Tahkim Kurulunun, Fenerbahçe ile oynanan Süper Lig mücadelesindeki saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) Trabzonspor'a verdiği 6 maç seyircisiz ve 3 milyon lira para cezasını, 4 maç seyircisiz ve 448 bin lira para cezasına indirdiği belirtildi.

Öte yandan sahaya giren taraftarlara saldıran ve sadece Trabzonspor taraftarları değil tüm futbol kamuoyunun tepkisine neden olan Fenerbahçeli futbolcular Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'a 1 maç men cezası verilmişti. Ayrıca sahaya giren taraftara yumruk atan Osayi Samuel ile tekme atan Batshuayi ise ceza almamıştı. 

Tahkim Kurulu'nun aldığı kararda Jayden Oosterwolde ile İrfan Can Eğribayat'ın aldığı 1 maç men cezasının onandığı belirtildi. 

 

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek