Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bahçeli, mesajında Mübarek Ramazan-ı Şerif'i uğurlarken, bayram günlerine kavuşmanın sevincini ve sıcaklığını yaşadıklarını ifade etti.

Bahçeli, mesajında Ramazan ayında yapılan ibadetlerin, ettiğimiz duaların ve tutulan oruçların kabul ve makbul olması temennisinde bulundu. Ayrıca, bölgesel ve küresel huzursuzlukların arttığı bir dönemde milli birlik ve dayanışma ruhunun güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Dünyada yaşanan çatışmalar, terörizm ve çeşitli krizlerin insanlığın değer ve miras zenginliğini tehdit ettiğini belirten Bahçeli, adalet, huzur, güvenlik ve müreffeh bir geleceğin inşası için her ülkenin ve milletin ortak sorumluluk üstlenmesi gerektiğini dile getirdi.

Bahçeli, Türk milletinin birlik ve dayanışma içinde olması gerektiğini vurgulayarak, Türkiye'nin karşı karşıya olduğu iç ve dış tehditlere karşı birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin demokratik olgunluğu, tarihsel ve kültürel birikimi ile istikbalin huzur, istikrar, kudret, refah ve güvenlik timsali olacağına inandığını belirtti.

Bahçeli, mesajını, kahraman şehitleri rahmetle anarak, şehit ailelerinin ve gazilerin bayramını kutlayarak sonlandırdı.

Yorumlar 0 Yorum Var