YRP'de Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu, STK ile İlişkiler Başkan Yardımcısı Seçim Aydın, Kadın Kolları'ndan Kevser Vural Yıldız ve Ayşegül Kapukaya'dan oluşan heyet, bayramlaşmak amacıyla gelen siyasi parti heyetlerini ağırladı.

YRP'yi, İYİ Parti'den Genel Başkan Yardımcıları Ayşe Sucu ve Taner Demirer, Gençlik Kolları Üyesi İleyda Tezcan; CHP’den Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir, Kadın Kolları MYK üyesi Armağan Akyüz ve Gençlik Kolları MYK Üyesi Batuhan Cakcak ile İzzettin Ataş başkanlığndaki Milli Yol Partisi heyetleri ziyaret etti.

YRP’LİLER ÖZEL’İ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

CHP'nin Yeniden Refah Partisi'ne (YRP) bayram ziyaretinde, YRP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu, “Özgür Bey’in beyanatlarını dinliyorum, çok dengeli, aklı başında beyanatlar veriyor. Tam devlet adamı olarak beyanat veriyor. İşte devlet adamı böyle olur. Çok da güzel başarı yakaladı.” dedi.

Her seferinde İsrail üzerinden siyaset yapan YRP Özgür Özel'in "Hamas'ın terör örgütü olarak kabul edilmemesi son derece utanç verici. Hamas’ın yaptığı terör eylemidir." sözlerini görmezden geldi.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • 42kırkiki 12.04.2024 20:54
    Vay be tarihin tozlu sayfalarını ne çabuk unutmuşlar bi baksınlar 1996 ve1997 yıllarına maziyi hatırlarlar belkim vesselam.
  • Bersoy 12.04.2024 17:03
    Anlaşıldı bunların da yeni mücahidleri özgür yani " mücahid özgür mücahid özgür "
  • Misafir 12.04.2024 16:54
    Vay rahmetli hocamiz vay! Yön dönüp yatilmaz, döktügü suyla abdest alinmaz! Hicbir sözüne güvenilmez ! Payandasiz iktidar yüzü göremez ! Bu milletin evladi olamaz! Hadi firsat size hizmet edinde görelim,
  • Türkiye 12.04.2024 16:39
    Oğul baba sına düşman galiba ki babasına düşmanlık edenlerle aynı terazide yazık
  • Sencer 12.04.2024 15:54
    Hamaslı mücahitler ve şehit düşen yavrular sizi ila yevmil kıyame affetmeyecek islama ve müslümanlara hakaret edenlere methü senanızdan dolayı ilk musibetiniz bu ğafletiniz
Daha fazla yorum görüntüle