İran'ın İsrail'e vereceği olası bir misilleme, İsrail'de korkuya neden olurken geçtiğimiz saatlerde ABD basını olası 'intikam saldırısı' hakkında ilginç bir iddia kaleme almıştı. 11 Nisan Perşembe günü The Wall Street Journal (WSJ) gazetesine konuşan ABD'li yetkili, İran'ın gelecek 24 ila 48 saat içerisinde İsrail'in topraklarına saldıracağını açıkladı.

İSRAİL'İN GİZLİ SİLAHI

Konu hakkında spekülasyonlar sürerken İsrail medyasında yer alan bir haber dünya gündemine oturdu. İsrail Channel 12 televizyon kanalına bağlı haber sitesi N12, İran'ın misillemesine karşı İsrail'in "gizli" eylem planını anlattı.

Channel 12, "İran'ın füzelerle saldırması olasılığına karşı İsrail elektromanyetik saldırıya hazırlanıyor" başlıklı haberinde İsrail'in uzun yıllardır geliştirdiği teknolojiyi kaleme aldı.

"İRAN TAŞ DEVRİNE DÖNECEK"

İsrail'in "insanlar için ölümcül olmayan ancak hedef alınan ülkedeki tüm elektrik ve elektronik sistemleri devre dışı bırakabilen bir elektromanyetik saldırısı sistemini uzun süredir geliştirdiğini" aktaran N12, böyle bir saldırının İran'ı taş devrine döndüreceğini vurguladı.

Yorumlar 114 Yorum Var
  • net 13.04.2024 16:05
    algı operasyonu
  • Beşer 13.04.2024 02:35
    İran da olmasın acaba o manyetik silah.Allah nurunu tamamlayacak.Direnen müslümanlar hem israil ve ABD y i yok edecek hem de Allah ın kulluğunu kazanacak.Biz silahlarımızı kuşanıp emir bekleyelim.Zafer Allah ın dır.
  • verme 13.04.2024 02:23
    her hesap sanal gibi bazen uymaz irani bizim ve araplarin hatasi mal gibi uymak yillarca insan nukler atim yapmaz mi elin de silahi listesini israil usa verir mi akil osla yada her yere imza mi atar
  • Osman 13.04.2024 01:28
    İran'ın Fars kurnazlığı ve sabırlı yipratmasi bunların hepsini yiyip bitirecek. Füze atsa başarılı olurmu bilmem ama bu kadar korkutamaz. İran bi şekilde amacına ulaşıyor. İnsanların onları korkak olarak yaftalamasina aldirmiyorlar.
  • Selam 13.04.2024 01:27
    Emin olun tek kurşun atmadan teslim alacaklar
Daha fazla yorum görüntüle