Bir döneme damgasını vuran izleyenleri ekran başına kilitleyen Popstar yarışmasına katılmasının ardından yıldızı parlayan Bayhan'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi. Adeta bambaşka biri olan Popstar Bayhan'ın 'Fly Me To The Moon' performansı sosyal medyada gündem oldu.

Yarışmacıları ve jüri üyeleriyle hafızalarda yer edinen Popstar şarkı yarışmasının unutulmaz isimlerinden biri de Bayhan Gürhan olmuştu.

Ercan Saatçi, Armağan Çağlayan ve Deniz Seki'nin sunduğu yarışmadan üçüncülükle ayrıldıktan sonra da adını duyurmaya devam eden Bayhan şarkı söylemenin yanı sıra son dönemde tarzı ve tavırlarıyla sık sık gündeme geliyor.

Şarkıları kendine kas tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Popstar Bayhan bu sefer de sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirdi.

Yeni şarkısını müzikseverlerini beğenisine sunmak için kamera karşısına geçen Bayhan'ı görenler kendisini tanımakta zorluk çekti.

Bıyık bırakan Bayhan ilk olarak İngilizce okuduğu "Unchained Melody" şarkısıyla öne çıkmıştı. Bir bomba daha patlatan Popstar Bayhan bu kez de "Fly Me to the Moon" şarkısı yorumuyla magazin gündemine damgasını vurdu.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • hacı musa 30.04.2024 11:27
    ışığı hiç yakmasalar daha esrarengiz oluyor
  • bittik biz artik 14.04.2024 23:49
    beynim yaniyor
  • Almancı 14.04.2024 23:21
    Corç Maykıl çakması.
  • İsmailİ 14.04.2024 22:57
    Helal olsun çok güzel.
  • Volkan 14.04.2024 19:38
    Bayhanın hakkı yendi. Aslında çok daha iyi yerlere gelmesi gerekiyordu bu şahsın. Bu zamanın Arabesk kralı olabilirken maalesef kıymeti bilinmedi. Dışarda birçok yerlerde saçma sapan müzik dinletiyorlar.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek