İsrailli faşist Miras Bakanı Amichay Eliyahu, çocuklarla birlikte ‘kızıl düveleri’ ziyaret etti. Eliyahu, "Kızıl düveyi yüceltiyoruz çünkü o topraklarımıza dönüşün ve kurtuluşumuzun bir alameti." dedi.

GAZZE SOYKIRIMINDAN ÖNCE ABD İSRAİL'E BEŞ KIZIL DÜVE GETİRMİŞTİ

Gazze soykırımından hemen önce, ABD’den İsrail’e beş kızıl düve getirilmişti. Bazı Yahudi mezhepleri, ‘kızıl ineğin’ ortaya çıkışıyla Mescid-i Aksa’nın yakında yıkılacağını ve Üçüncü Tapınak’ın inşa edileceğini savunuyor.

KUDÜS HAYALLERİ YİNE HORTLADI

Buna göre, 'tamamen kızıl, kusursuz, özürsüz, iki yaşını doldurmuş' düvenin işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Zeytin Dağı bölgesinde Mescid-i Aksa'ya bakan bir arazide kurban edilmesi gerekiyor.

HEDEFLERİ KUBBETU'S SAHRA'YA ÜÇÜNCÜ TAPINAK İNŞA ETMEK

Kızıl düvenin kurban edilmesini savunan radikal Tapınak Enstitüsü grubunun ana hedefi de, Mescid-i Aksa'nın avlusunda yer alan Kubbetu's Sahra'nın yerine 'Üçüncü Tapınak' inşa etmek. Bu kızıl ineklerin, Üçüncü Tapınak’ı kurma ayinlerine başlamak için Zeytin Dağı’nda törenle kurban edilerek etlerinin yakılacağı ve kanlarıyla bölgenin ‘arınacağı’na inanıyorlar.

Yorumlar 28 Yorum Var
  • Mesut 17.04.2024 06:37
    Yorumlara bakıyorum da insanoğlunun bilhassa müslümanları uyutmuş yahudiler. Kızıl düve yi mescidi aksa da kurban edip mescidi aksa yı yıkıp Süleyman mabedi ni yapmak istiyorlar. O yüzden bu LANETLİ ler kusuyorlar düveyi. Bu onlar için mehdi demek oluyor. Bu büyük savaş habercisi. Mescidi aksa yı yıkmak istiyorlar ey müslümanlar. İlk kabe mizi yıkmak istiyorlar. Uyanın artık
  • Erd2 15.04.2024 11:31
    Hindistani etkileme ye çalışmak gibi geldi bana
  • İshak 15.04.2024 11:29
    Kızıl inekten çok ne var..ancak aptallar inanir
  • Misafir 15.04.2024 11:07
    Sizin Hindulardan farkınız kalmadı artık düvelerin arkasına saklananlar!
  • konuk 15.04.2024 10:47
    çocukların beyinlerini şimdiden böyle safsatalarla yıkıyorlar
Daha fazla yorum görüntüle