İhmal ve iş bilmezliğin korkunç olaylara yol açtığı son iki haftalık süreçte CHP'li belediyelerin sorumluluğundaki noktalarda patlak veren ölümlü kazaların sorumluları medya yoluyla özenle gizleniyor.

HP’li belediyelerin ihmal ve iş bilmezlikleri iki hafta içerisinde büyük facialara yol açarken, her olayda iktidara yaylım ateşi başlatan çevreler siyasi rant suskunluğuna gömüldü.

CHP BELEDİYECİLİĞİ ŞEHİRLERİ ATEŞE ATIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği Tünektepe Teleferik Tesisi’nde Ramazan Bayramı’nın 3’üncü meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 17 kişi yaralandı. Kabinlerde mahsur kalan 174 yolcu, havada 23 saat süren kabusun ardından kurtarıldı. CHP’li belediyenin ihmallerinin kazaya yol açtığı saptandı. Kazadan 40 gün önce yıllık bakımı yapıldığı belirtilen tesisteki işlemlerin yerel seçim dolayısıyla kısa tutulduğu ve alelacele bitirildiği ifade edildi. 2021 yılında 72 gün, 2022’de 78 gün, 2023’te 71 gün süren bakımlar, 2024 yılında sadece 14 gün gerçekleştirildi.

Yerel seçim harcamaları dolayısıyla ucuza ve aceleye getirildiği belirtilen teleferik bakımında her yıl değiştirilmesi hayati önem taşıyan direklerin makara isteminde yer alan 400’lük ve 500’lük lastikler, rulmanlar, burçlar ve göbek millerin değişiminin yapılmadığı ortaya çıktı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • misafir 15.04.2024 14:10
    belediye başkanını halk seçti. ölmeyi de kendileri istedi. chp nin dümeniyle gemiye binersen olacağı buydu. ölene rahmet yaralananlara acil şifalar diliyorum.