Haftanın üçüncü gününde işe ve okula gitmek için sabahın erken saatlerinde yola koyulan İstanbullu vatandaşlar ulaşımda yine bir arızayla karşılaştı. 

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda teknik arıza nedeniyle bazı duraklarda seferler yapılamıyor. 

AÇIKLAMA GELDİ

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından paylaşılan duyuruda, T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda teknik bir arıza nedeniyle seferlerin Kabataş-Yusufpaşa ve Çapa-Bağcılar istasyonları arasında yapıldığı bildirildi.

YOLCU YOĞUNLUĞU YAŞANIYOR

Bu arada, tramvayın Haseki ve Fındıkzade duraklarında hizmet verememesi nedeniyle duraklarda yolcu yoğunluğu yaşanıyor.

Yolcular, Yusufpaşa ve Çapa duraklarında indikten sonra tramvay yolundan yürüyerek gitmek istedikleri yerlere ulaşmaya çalışıyor.

"20 DAKİKADIR YÜRÜYORUM"

Yolculardan Hasan Şahin, raylarda oluşan çatlağa ekiplerin müdahale ettiğini belirterek, "Çapa'dan beri yürüyorum. 15-20 dakikadır yürüyorum. Astım hastasıyım zaten. Yaş da ileri." ifadelerini kullandı.

Başka bir yolcu da Çapa'dan Yusufpaşa'ya yürüdüğünü, işe yetişmek için koşuşturduğunu belirterek, duruma tepki gösterdi.

Metro İstanbul, arızadan yaklaşık 50 dakika sonra yaptığı paylaşımda, sefer yapılamayan Çapa-Yusufpaşa istasyonları arasında İETT otobüsleri ile ücretsiz hizmet verildiğini duyurdu.

Yorumlar 91 Yorum Var
  • ÖNCE VATAN 19.04.2024 23:08
    Kendiniz. İstediniz. BETER. Olun.
  • Gültepeli bjk 17.04.2024 15:41
    istanbull istan(buull) buldun,muu babayı herşey güzel olacak
  • Bünyamin 17.04.2024 14:47
    "Nasılsanız öyle yönetilirsiniz". Alın size en canlı örneği. Kendilerini karda kışta saatlerce mahsur bırakıp o esnada rakı balık sefası yapan görev yaptığı zaman diliminde İstsnbula doğru düzgün uğramayan, İstanbullu selle çamurla uğraşırken tatiline devam eden bir adamı %50 oyla yeniden başgan seçerseniz alacağınız hizmette bu kadar olur. İnşaallah bugünlerinizi mumla ararsınız.
  • Adnan 17.04.2024 14:44
    Beter olun,algı tabela belediyeciliğini seçersen sonuçlarına katlanacaksın.Bu iyi günleriniz hazır bitti.Birde ekremin seçim vaatlerini not edin kendisi bir hafta sonra unutur.Gerçi siz çok iyi biliyorsunuz hiç birini yapmıyacağını tuvalet terliği ideolojisi,kafalar beş yıl kuma
  • XYZ 17.04.2024 14:35
    tam yol ileri. BUNLAR DAHA İYİ GÜNLER.EKO BAŞKAN TAM YOL İLERİ
Daha fazla yorum görüntüle