Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonrası ilk grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin sandıkta verdiği mesajları doğru okumalıyız. Bu muhasebeyi yapmak, gerektiğinde canı pahasına yanımızda duran aziz milletimize karşı görevimizdir.

31 Mart Pazar günü bir demokrasi bayramı olan mahalli idareler seçimini gerçekleştirdik. Doğudan batıya güneyden kuzeye yurdumuzun dört bir köşesinde vatandaşlarımız sandık başına gitti.

Bölücü örgüt yandaşlarının seçmeni baskı altına almaya dönük teşebbüsleri amacına ulaşamadı. Seçim günü milletimizin sergilediği demokratik olgunluk gerçekten takdire şayandır. Vatandaşımız iradesini ortaya koymuştur. 85 milyon olarak birlikte var olduğumuzu hep birlikte Türkiye olduğumuzu tüm dünyaya yeniden gösterdik.

AK Parti teşkilatları hem kampanyada hem de sandık günü olağanüstü bir mücadeleyle çalıştı. Buradan Cumhur İttifakı olarak birlikte hareket ettiğimiz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve ülkücü kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Arif Karahan 17.04.2024 14:33
    Sayın cumhurbaşkanımız başarılı olmasına rağmen kaybeden adaylarımız umutsuzluk içinde olmadan sahayı terketmesin yapıcı bir muhalefet yapsın halkla içiçe olsun ve diğer kaybedilen yerlerde halk iyi analiz edilip aday belirlensin ve de emekli maaşı daha kabul edilebilir seviyede olur pahalılığı frenler iseniz İnşallah bir sonraki seçimlerde yüzde 50 yi çok rahat geçeceğiz. Dualarımız sizinle
  • Ali 17.04.2024 13:59
    Akp genel başkanı olarak değil de Cumhurbaşkanı olarak yapılan konuşmaları daha çok beğeniyorum bir vatandaş olarak
  • Ali 17.04.2024 13:51
    Bir parantez de Van için açılmalı