CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın seçim döneminde emeklilere verdiği 2 bin TL vaadini yerine getirmediğini belirterek, "Ankara'da 1 milyon 500 bin emekli var, Mansur Bey'in sadece 22 bin emekliye yardım yaptığı ortaya çıktı." dedi.

'MANSUR BEY'İN SADECE 22 BİN EMEKLİYE YARDIM YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI'

Özcan açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Yanlış bilgiler var. Falanca belediye başkanı her emekliye 2 bin lira para verdi. Veremeyeceğini söyledim. Çünkü bir kanun var. Sosyal yardımlaşma da aynı kanuna tabi belediyelerde. Ankara'da 1 milyon 500 bin emekli var, Mansur Bey'in sadece 22 bin emekliye yardım yaptığı ortaya çıktı. Bunlar toplumu beklentiye soktu."

Yorumlar 78 Yorum Var
  • medya 18.04.2024 14:57
    milletimiz seçimlerde biraz ayıp etti. üç beş zavallı fetöcü haşhaşi trollerinin sosyal medyada yalanlarına ve dolduruşuna geldi. ak partiye ve cumhur ittifakına had bildiriyim derken pkkya, pyd ye ve Türkiye düşmanlarına kurşun parası saçtı, dağıttı. dağıttıkları bu kurşunların hedefi kendi çocuklarıda olabilir. onu hesap edemedi. eğeden, trakyadan marmaradan hiç şehid çıkmıyor mu sanki.
  • milletin parası 18.04.2024 14:34
    devletin parasını vatandaşa az biraz dağıtıp millete lutufta bulunuyormuş süsü veren mansur yavaş milleti kandırıyor. dağıttığı paralar devletin parasıdır. bu milletin öp öz kendi parasıdır.
  • bütçe 18.04.2024 14:28
    mansur yavaş milletin gözünü iyi boyadı. devletin her ay belediyelere verdiği paradan az birazını vatandaşa dağıtmış. sanki kendi parasını dağıtıyormuş millete lutufta bulunuyormuş gibi alğı oluşturmuş. İstanbuldan sonra devasa ankara bel. bütçesinde geri kalan paralar yatırıma gitmesi gerekiyorken hiç bir yatırım yapmadı. devletin geriye kalan paraları nereye gitti acaba.
  • kandırmaca 18.04.2024 14:18
    belediyeler devletin bir kurumudur. devlet her ay belediyelere nüfusuna göre para verir. şayet bu parayı iki ay değil bir ay bile vermese belediyeler çalışanlarının maaşını veremez. benzin giderlerini dahi karşılayamaz. mansurun dağıttığı paralar babasının parası değil belediyenin yani devletin parasıdır. mansur sanki paraları kendi cebinden dağıtıyormuş alğısı oluşturup milleti kandırmıştır.
  • Ahmed 18.04.2024 11:52
    Günün sonunda, HATIRLAMIYORUM.
Daha fazla yorum görüntüle